Opening hours The Macallan Estate voortaan ook op werkdagen

Nieuws
maandag, 30 januari 2023 om 13:00
macallan
De kogel is door de kerk: de opening hours van The Macallan Estate zijn aangepast. Whisky lovers van over de hele wereld willen maar al te graag langs bij The Macallan Estate. Voortaan kan dit ook op donderdag en vrijdag.

Opening hours The Macallan Estate aangepast

De populariteit van The Macallan whisky’s stijgt met de dag. Maar niet alleen de whisky’s zijn ongekend populair, ook de distilleerderij. En daarom is The Macallan Estate vanaf dit weekend (eerder was er een winterbreak) elke week voor bezoekers open van donderdag tot en met zondag.
Ook moeten bezoekers voortaan op voorhand hun bezoekje aan de distilleerderij aangeven, zodat het personeel bij de Macallan Estate hier rekening mee kan houden. Tickets voor een bezoekje kunnen via de officiële website gereserveerd worden.

Wat kan ik doen bij The Macallan Estate?

Er zijn meerdere opties als je een bezoekje wilt brengen aan de The Macallan Estate. En de prijzen variëren enorm. Voor 35 pond ben je al onder de pannen, maar je kan ook (omgerekend) een paar honderd euro betalen voor een hele uitgebreide tour. Dat is dus maar net waar je in hebt.

'Het is belangrijk voor ons om de meest magische ervaring samen te stellen voor iedereen die op bezoek komt, en door gasten de hele week door te verwelkomen, kunnen we veel meer kansen creëren voor mensen om van deze unieke plek te genieten en zich onder te dompelen in de geschiedenis van The Macallan.'

- Stuart Cassells, algehele manager van The Macallan Estate

Macallan als investering

Niet alleen is Macallan lekker om te drinken. Het is ook een goed whiskymerk om in te investeren. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die dit dan ook doen: flessen kopen, om vervolgens nooit open te trekken. De meningen hierover zijn verdeeld. De één beschouwt whisky als het nieuwe goud, terwijl anderen vinden dat whisky bedoeld is om te drinken.
Toen wij onlangs een exclusief interview hadden met Rogier de Mol van De Mol Dranken gaf hij ook aan dat hij ziet dat bepaalde whisky’s, waaronder de Macallans als warme broodje over de toonbank gaan. Hij heeft daar toch wel wat moeite mee als mensen enkel whisky willen kopen als investeringsobject.

POPULAIR NIEUWS