Nieuws

Het laatste whisky nieuws, whisky trends, beleggen over whisky, de beste whisky tips, whisky festivals, whisky tasting notes en meer.
Ben jij op zoek naar het laatste whiskynieuws? Wil je weten welke whisky voor een hoge prijs geveild is, in welke populaire tv-serie of film een mooie fles whisky voorbij kwam of met welk nieuws de Nederlandse distilleerderijen komen? Dan ben je hier op de juiste plek! Whisky Monkeys brengt je op de hoogte van de laatste whiskytrends en zet het meest spraakmakende whiskynieuws op een rij. Waarom? Omdat alles whisky is! 

Whiskynieuws voor iedereen

Whisky is namelijk veel meer dan een simpel drankje. Er zijn honderden verhalen te vertellen over dit bijzondere goedje. Het is namelijk niets iets wat zomaar gemaakt wordt. Het moet immers minimaal drie jaar en een dag rijpen. En dan is het ook nog eens een drankje dat je niet zomaar wegdrinkt en ook niet zomaar verdwijnt. Whisky heeft soms complete oorlogen overleefd, hoe bizar is dat? En daarnaast wordt whisky steeds populairder onder verschillende soorten doelgroepen. Het beeld dat enkel oude mannen whisky zouden drinken is inmiddels een vertekend beeld. Jonge mannen drinken het ook, vrouwen ook en jongeren ook. Eigenlijk is de drank bedoeld mensen boven de 18 jaar. Voor iedereen is er wel een passende smaak aanwezig.
En omdat er zoveel verschillende verhalen te vertellen zijn, zullen wij jou dagelijks voorzien van whisky-ontwikkelingen. Er zijn simpelweg zoveel ontwikkelingen gaande en er valt zoveel moois te ontdekken. Wist jij bijvoorbeeld dat er steeds meer samenwerkingen zijn tussen videogames en whisky en dat er ook al een comic hand in hand gaat met whisky? Whisky vindt zijn weg op veel manieren. En zelfs als je niet zo van de sterke drank bent, weet dan dat er non-alcoholische whisky’s zijn en ook daarin zijn er veel varianten in opkomst. Dat nieuws gaan we ook brengen via onder andere interviews en reviews.
Mocht je iets missen of ons een tip willen geven? Dat mag altijd via [email protected]. Veel plezier!

POPULAIR NIEUWS

NET BINNEN

Laatste reacties