Reviews

Hier vind je whiskyreviews, van de geur tot aan de smaak en van de prijs tot aan het design van een whiskyfles.
Benieuwd naar die ene whisky? In onze whisky reviews kom je niet alleen achter de geur of smaak van een whisky, maar keren we de fles binnenstebuiten! 
Whisky is iets persoonlijks. Over smaakt valt gewoon te twisten, zo simpel is het. En toch zal het vaak gebeuren dat als je wilt weten hoe iets smaakt of wat anderen ergens van vinden, dat je dan een zoektocht start op internet. Dan blijkt vaak dat mensen hetzelfde lekker vinden of juist niet.

Op deze pagina publiceren we whisky reviews waar we bij elke whisky zullen kijken naar meerdere punten om op die manier tot een gedegen oordeel te komen. Hoe ziet een fles eruit? Wat kost de whisky en is dat een nette prijs voor wat je krijgt of juist niet? Hoe smaakt de whisky? Hoe is die gemaakt? En wat hebben we überhaupt voor whisky in handen? Niet alles van whisky gaat over smaak. Sommige gegevens, zoals welk bedrijf de drank gemaakt heeft en op welke vaten gerijpt is, zijn gewoon feiten.

Allerlei soorten whisky reviews

De reviews die we aanbieden zullen gaan over allerlei whisky’s die we ook zelf geproefd hebben. Daarin hebben we geen voorkeur voor een bepaald merk. Dat betekent dat alles dan ook voorbij mag én kan komen, zowel buitenlandse whisky’s, als Nederlandse whisky’s. Zelfs alcoholvrije whisky’s zullen we gaan bespreken. Het enige wat je hier niet zo snel zult aantreffen zijn waarschijnlijk hele dure en exclusieve whisky’s van honderden euro’s, simpelweg omdat we die niet kunnen betalen of ook maar ooit geproefd hebben.
Wil je jouw fles ook gerecenseerd hebben? Mail ons dan op [email protected]. Ook kun je daar naartoe mailen als je heel graag wilt weten hoe een whisky smaakt. Zodra er sprake is van een advertentie, zullen we dit in de review vermelden. Voor nu zeggen we proost of beter gezegd: Slàinte Mhath!

POPULAIR NIEUWS

NET BINNEN