The Scotch Malt Whisky Society adventkalender inmiddels ook te koop

Nieuws
maandag, 06 november 2023 om 11:00
smws adventkalander 2023
Het regent niet alleen qua weer, het regent ook whisky adventkalenders! Steeds meer partijen komen met hun adventkalenders. Zo onthulden we onlangs de nieuwe die bij Gall & Gall te koop is. Nu maken we The Scotch Malt Whisky Society adventkalender bekend.
De whiskyadventkalender van The Scotch Malt Whisky Society (SMWS) kan gebruikt worden vanaf vanaf halverwege december. Er zijn namelijk 12 drams om te proeven. Op de officiële website staat het volgende:
‘Dit jaar trappen we af op woensdag 13 december met The 12 Drams of Christmas, een verbluffende selectie van 12 zorgvuldig geselecteerde single casks, klaar om je mee te nemen naar kerstavond.’

Tip voor 13 Days of Christmas

Ons advies: doe aan 13 Days of Christmas. Je begint dan met vakjes openen op de eerste van de maand en als je dat om de dag doet, kom je precies uit op 23 december. 24 december begint dan kerstavond.

Wat zit er in het pakket?

Dit zit er bij de The Scotch Malt Whisky Society adventkalender :
  • 12 whisky’s van 50 milliliter
  • Een link naar een document dat uitgeprint kan worden om proefnotities te maken
  • De mogelijkheid om een grote fles whisky uit de kalender te kopen

Waar is de adventkalender van SMWS te koop?

De adventkalender kost 149 pond (omgerekend iets meer dan 170 euro) en kan besteld worden via deze link. Dit is de officiële website van SMWS. Er wordt verstuurd naar Nederland. De SMWS zorgt altijd voor speciale bottelingen, daarmee is deze adventkalender ook net weer even anders dan de gemiddelde adventkalender.
Daar blijft het overigens niet bij. Want er is ook nog extra kans op iets leuks voor mensen die de kalender kopen. Mensen die achter een deurtje een sample vinden met een gouden dop, moeten meteen even aan de bel trekken. Tot deze prijzen behoren grote flessen van 70 centiliter, whisky merchandise en een diner voor twee in een van de Member Rooms.

POPULAIR NIEUWS