Whiskybase Gathering 2023 in Rotterdam van de baan én om input gevraagd

Nieuws
dinsdag, 25 juli 2023 om 17:00
whiskybase gathering
Voor veel mensen is het een vakantieperiode en dat geldt eigenlijk ook voor het whiskyfestivalseizoen. Dat is nu even gesloten, maar zal vanaf september weer vol geopend zijn. Mocht je bedacht hebben dat je naar Whiskybase Gathering 2023 wilt gaan, vertellen wij je nu dat deze editie van de baan is.
Op zich is dat helemaal geen nieuws, want in april is al door de organisatie aangekondigd dat de populaire gathering dit jaar niet doorgaat. Toch zijn er websites die het festival gewoon nog opgenomen hebben in hun festival-agenda en dat roept misschien wat vragen op. Dus voor alle duidelijkheid: er is dit jaar geen Whiskybase Gathering.

Whiskybase Gathering Rotterdam wordt in nieuw jasje gestoken

WhiskyBase Gathering heeft tot dusver vijf edities gehad en is populair, maar CJ en Dirk van het Whiskybase team hebben op Facebook uitgelegd dat ze het evenement willen evolueren naar een verbeterde versie. En dit wist je misschien nog niet: ze vragen om input. Zo schrijven ze het volgende:
‘We zijn echt een eclectische groep. Godzijdank hebben we allemaal whisky om ons samen te brengen! Net als jou hebben wij veel ideeën over hoe het evenement zou moeten evolueren. We horen ook graag rechtstreeks van jou wat je je voorstelt van de volgende Whiskybase Gathering. Dus hoewel er geen bijeenkomst zal zijn in 2023, deel je ideeën met ons! We houden je op de hoogte naarmate we dichter bij ons volgende evenement komen.’
Dus mocht je goede ideeën hebben, laat het dan vooral weten via dit Facebook-bericht

Welke festivals staan er op de planning?

Ben je benieuwd welke festivals je wel vanaf september kunt bezoeken? Neem dan vooral een kijkje op onze festivalkalender. Er staat namelijk een hoop leuks op de planning. Zo kun je een dagdeel ergens naartoe, maar ook staat Maltstock op de kalender, waar je een heel weekend lang onder whisky genieters kunt doorbrengen. Zo kun je niet alleen een dram drinken met mensen, maar ook gewoon een goed gesprek hebben.
Foto: Whiskybase Gathering