Aliexpress gooit whisky-onderbroek in de sale

Nieuws
woensdag, 22 februari 2023 om 17:00
funny
Whisky heb je in allerlei vormen en maten. Maten, daar willen we het nu over hebben. Ben je een man en heb je een maat S, M of L? Dan hebben we goed nieuws, want dan kun je zomaar een whisky-onderbroek bestellen. Aliexpress biedt hele opvallende boxers aan en ze zijn nog in de aanbieding ook.
Gelukkig neemt het bedrijf zichzelf ook niet serieus, want het product wordt aangeboden onder de naam ‘Humor Boxer Shorts’ en dan nog een hele mond vol. Het gaat om een zwarte boxershort waar vervolgens allerlei flessen whisky op staan afgebeeld. Namen die we tegenkomen zijn: Glen Moray, Kilchoman, Highland Park, Macallan, Rosebank, Talisker en nog veel meer! Check hier hoe de onderbroek eruit ziet.  

Wat kost de whisky-onderbroek?

De whisky-onderbroek is nu afgeprijsd. Waar je normaal 16,48 betaalt voor dit vreemde item, is de prijs nu 5,77. Een koopje dus. Deze prijs is geldig voor de maten S, M, L en XL. Als je een maatje XXL wilt hebben, betaal je iets meer. Dan komt de boxer uit op zes euro. 
Aliexpress is een Chinese onderneming. Houd er wel rekening mee dat de bestelling dus even onderweg kan zijn. Als je eerder behoefte hebt aan whisky, kun je natuurlijk altijd gewoon een flesje halen. Daar heb je misschien meer aan dan een onderbroek…

Poll

Qua whisky merchandise zijn er allerlei opvallende items op de markt. Elke zondag lichten wij er een paar uit in onze vast rubriek: Whisky Madness. Zo kwamen we al de meest vreemde dingen tegen: whiskyparfum, een whiskyparaplu, een whisky-hondenspeeltje en wat al niet meer? We roepen het al weken: whisky is zoveel meer dan enkel een drankje. 

Doe mee aan toffe prijsvragen!

Mocht je iets normalers zoeken, hebben we momenteel een paar leuke prijsvragen lopen. Zo maak jij kans op een jaarabonnement op Cheflix en kun je een whiskyboek winnen. Check hier al onze prijsvragen