De beste whisky deals van de week - week 8 2023

Nieuws
woensdag, 22 februari 2023 om 15:00
whisky deals
De woensdag wordt weer lekker opgebroken bij een mooie woensdag. Welkom bij de Beste Whisky Deals van alweer de achtste week in dit jaar. Wat voor mooie aanbiedingen hebben we deze week gespot? We zetten er drie op een rij.

Frysk Hynder Wine Cask

Laten we beginnen met een whisky van Nederlandse bodem, de Frysk Hynder. Deze whisky uit Friesland gaat al even mee en heeft een prachtig mooi paardje dat zo kenmerkend is voor deze fles. Het is een medium en granige whisky die soepel wegdrinkt. Niets mis mee dus. Gall & Gall heeft deze week de Wine Cask in de aanbieding voor 44,99 euro.

Bowmore 10 years Aston Martin

En dan gaan we door naar een ‘race’-fles. Deze week is de Bowmore 10 Years van Aston Martin in de aanbieding. Waar je normaal gesproken zo rond de honderd euro voor deze fles betaalt, kost je dat nu 72,95 euro en dat is toch een stukje goedkoper. Daarvoor krijg je een heerlijke krachtige en rokerige whisky. En nee, geen zorgen, de whisky smaakt niet naar benzine! De aanbieding loopt bij DrankDozijn.

Glenfiddich 23 Years Grand Cru

Mocht je wat extra geld over hebben, kun je deze week gaan voor een iets oudere whisky. En dan komen we weer uit bij Gall & Gall. Daar is namelijk de Glenfiddich in de sale, de Glenfiddich 23 Years Grand Cru gaat deze week weg voor 269 euro in plaats van 309 euro. Deze whisky heeft gerijpt op Amerikaanse en Europese eiken ex-sherryvaten. Een ‘finish van vier maanden volgde op zeldzame first-fill en second-fill Franse ex-Cuvée casks, waarin voorheen Franse mousserende wijn rijpte,’ aldus Gall & Gall.
Heel wat mooie whisky deals dus weer deze week. Heb jij mooie aanbiedingen ergens gespot? Deel het vooral in de reacties hieronder. Want laten we vooral het whisky-enthousiasme met elkaar delen!
Wist je dat we ook allerlei toffe prijsvragen hebben?

POPULAIR NIEUWS