Deze bekende acteurs drinken whisky om te vieren dat ze nog in leven zijn

Nieuws
woensdag, 23 augustus 2023 om 13:00
glencairn new zealand
Als je Meg 2: The Trench nog wilt kijken, lees dan vooral niet verder, gezien er nu een piepkleine spoiler volgt. Want de allerlaatste scène van de film is een whisky-scène waarin er naar hartenlust whisky wordt gedronken .
Meg 2 is een mix van actie en horror met in de hoofdrol Jason Statham. De film is een vervolg op de eerste The Meg uit 2018. Meg is niets anders dan een afkorting voor megalodon, oftewel een uitgestorven haaiensoort die enorm groot was. In Meg 2: The Trench is de haaiensoort weer springlevend en krijg je er zelfs meer dan één voorgeschoteld. Daar moet Jonas (Statham) zich maar mee zien te redden.
Zoals het zo vaak is met dit soort films, is er ook nog wat heibel tussen bepaalde groepen mensen, waardoor Jonas & Co niet alleen moeten afrekenen met dikke grote haaien, maar ook met mensen die niets goeds in de zin hebben. Of dat de moeite waard is, is de vraag. De film kan op behoorlijk slechte kritieken en neersabelende reviews rekenen.

Volop whisky aanwezig in laatste scène van Meg 2

Wel is er één ding dat een puntje van aandacht verdient en dat is de allerlaatste scène. Want hier kan niemand omheen, deze staat geheel in het teken van de godendrank. Zo loopt Mac (Cliff Curtis) in de laatste minuten op het strand van het zogeheten ‘fun island’ om bij de rest in het zand te zitten. Verderop, steekt er een fles whisky uit het zand. Hij loopt er smooth langs om deze whiskyfles te grijpen en ploft daarna neer bij de overige overlevenden.

'Op dat we nog in leven zijn'

Die hebben allemaal een tumblerglas in handen, waarna de onbekende godendrank wordt ingeschonken. ‘Vandaag tellen we onze zegeningen,’ roept iemand. En dan wordt er geproost door een ander: ‘Op dat we nog in leven zijn.’ Daarmee wordt whisky op een mooie manier positief gebruikt in de film. In de allerlaatste seconden komt er nog iemand anders aanlopen met nog een fles whisky (lijkt op een Bowmore, niet zeker) en deze persoon heeft geen glas nodig, maar zet de whisky rechtstreeks aan de mond.
Sláinte!
Dit is wat we nog meer geschreven hebben over whisky in films.
Whisiskey Klassieke Tumbler Whiskey Glazen - 2 Tumbler Glazen - Whiskey glazen set - Waterglazen - Drinkglazen - 300 ml Glas - Peaky Blinders Image
Whisiskey Klassieke Tumbler Whiskey Glazen - 2 Tumbler Glazen - Whiskey glazen set - Waterglazen - Drinkglazen - 300 ml Glas - Peaky Blinders
EUR19.95
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS