Dit is de winnaar van de toffe whiskyprijsvraag: Dipping Dog

Nieuws
vrijdag, 04 augustus 2023 om 13:00
dipping dog
Afgelopen maand maakten jullie kans op een te gekke Dipping Dog van The Balvenie, dankzij Tony van Rooijen. Vandaag maken we de winnaar bekend.
Tony van Rooijen, brand ambassador van Glenfiddich, vond onlangs ineens nog een Dipping Dog bij hem thuis liggen. Leuk om weg te geven, dacht hij. En zo benaderde hij ons. Een dipping dog is een tool waarmee je whisky uit een vat kunt halen. De uitleg daarvan vind je terug in de prijsvraag die we eerder opgezet hebben.

Wie is de wanneer van die te gekke dipping dog?

Om kans te maken op deze coole whisky prijs moesten jullie twee dingen doen: ergens een leuke reactie achterlaten op de website én onder de prijsvraag vermelden waarom je graag dit item wilde winnen. Dat hebben jullie gedaan, want er zijn flink wat reacties binnengekomen, waarvoor dank! Onwijs leuke reacties hebben jullie gegeven die we met veel plezier gelezen hebben.
Toch kan er maar één de winnaar zijn en dat ben jij gmols. Van harte gefeliciteerd. Als jij contact met ons kunt opnemen via [email protected] zorgen wij ervoor dat de prijs binnenkort naar je toe wordt gestuurd.

Wanneer onthulling prijzenfestijn winnaars?

Omdat Whisky Monkeys een half jaar bestond in juni, hadden we allemaal toffe prijzen die we in jullie weggaven. De winnaars van dit prijzenfestijn, met acties van onder andere Wolfburn, Penderyn en Teeling, maken we komende week bekend.

Meer acties die eraan komen

Houd ons vooral in de gaten, niet alleen voor content en unieke verhalen, maar ook omdat er deze maand weer gave prijsvragen op de website komen. Dit weekend gaan we in samenwerking met De Monnik Dranken iets tofs aan jullie weggeven. Dus stay tuned!
Heb jij weleens zelf whisky uit een vat gehaald? Waar was dat? Laat het vooral aan ons weten in de reacties onder dit artikel.

POPULAIR NIEUWS