Win een Teeling whiskey-pakket (prijzenfestijn dag 7!)

Rubrieken
zondag, 23 juli 2023 om 9:00
teeling prijzen
Ben je fan van het Ierse merk Teeling Whiskey? Dan hebben we goed nieuws. Want vandaag geven we een te gek Teeling Whiskey goodie pakket weg met daarin een heupfles, glazen en een toffe heupfles-sleutelhanger!
Omdat Whisky Monkeys een half jaar bestaat regent het prijzen op de website. De hele week maak je kans om te gekke prijzen te winnen. Vandaag zijn we aangekomen bij de laatste dag van ons prijzenfestijn die helemaal in het teken staan van Teeling.
Eerder deze week werd duidelijk dat er een nieuwe Teeling expressie is met een Japans tintje: de Teeling Whiskey Explorers Series 15 Year Old Japanese Edition. Nee lieve mensen, dat gaan we niet weggeven. Want het weggeven van alcohol is verboden. Maar wel kunnen we een tof whiskypakket weggeven.

Hoe maak je kans op het Teeling whisky-pakket?

Om kans te maken op zes Teeling tasting glazen, een zwart Teeling Whiskeyglas, een heupfles en een heupfles-sleutelhanger, dien je twee dingen te doen. Antwoord geven op een vraag en daarnaast nog één andere reactie achterlaten hier op Whisky Monkeys. Op welk artikel dat is, bepaal jij helemaal zelf.
  • Welk drankje drinkt Adam Wall, Distillery Brand Ambassador van Teeling Whiskey, om te voelen dat hij vakantie heeft?
Het antwoord kun je hieronder invullen. Je maakt twee kansen om te winnen. In de tweede week van augustus maken we alle winnaars bekend van het prijzenfestijn.
De Teeling distilleerderij ligt in hartje Dublin en is erg eenvoudig te combineren met een stedentrip. Lees vooral ook ons verslag.

Prijzenfestijn overzicht

Omdat Whisky Monkeys een half jaar bestaat, maak je de hele week al kans om dikke prijzen te winnen. Heb je een prijsvraag gemist? Geen nood, dan is hier het overzicht:
Doe dus mee en win!
De prijsvraag is alleen geldig voor mensen die wonen in Nederland. 

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties