Dit zijn de voordelen van Willem’s Whisky Club Membership

Nieuws
zondag, 09 april 2023 om 11:00
willems whisky 3
Misschien denk je aan een lidmaatschap wel aan de sportschool of een streamingdienst voor films en series. Maar in onze hoofdstad Amsterdam wordt alles ook gewoon lekker hip aangepakt en kun jij met een Willem’s Whisky Club Membership allemaal toffe extra’s krijgen.
Willem’s Whisky is de whisky van Paul Selier, waarvan net de eerste batch is gelanceerd. Die was binnen no time stijf uitverkocht (batch 2 komt eraan). De whisky’s van Selier zijn vooralsnog niet te koop via slijters, maar via zijn eigen officiële webshop en daar heeft hij diverse opties.
Als je namelijk twee flessen van batch 2 vooruit bestelt (119,80 euro) krijg je een gratis lidmaatschap, het zogeheten Club Membership. Maar wat kun je hier precies mee? Behalve dat je natuurlijk voor 119,80 euro twee flessen Willem’s Whisky krijgt, krijg je een gratis gepersonaliseerd certificaat (normaal te koop voor 7,95 euro), met daarop je naam.
En er is meer.

Meer voordelen Willem’s Whisky Club Membership

Jaarlijks zal er namelijk een Willem’s Whisky Club Tasting event plaatsvinden waarvoor je standaard uitgenodigd wordt. Gratis whisky proeven is leuk, dat valt niet te ontkennen. Verder krijg je voorrang om als eerste een pre-order te kunnen plaatsen op limited edition whisky's die uitkomen. Selier heeft ons laten weten dat er binnenkomt een special wordt aangekondigd. Dus dat wil je niet missen.
En tot slot krijg je altijd tien procent korting op Willem’s Wermoed producten – die andere drank van Selier. Let wel, hij is de enige die finisht in vermout vaten en daarmee heb je wel een lekker drankje voor in huis om visite voor te schotelen. Lees ook in onze recensie wat wij van de drank vinden. 

Doe mee aan die te gekke prijsvraag!

Om te vieren dat Willem's Whisky uit is hebben we nu ook een te gekke prijsvraag lopen waarmee jij een rondleiding van twee kunt krijgen in de Tweekoppige Phoenix in Zaandam. Dit is waar onder andere Willem's Whisky is gemaakt, maar nog veel meer mooie dranken. Doe dus mee
Dit artikel is in samenwerking met Dutch House of Spirits.

POPULAIR NIEUWS