Dronken man in Amerika los met een Bell’s Whisky

Nieuws
zondag, 19 november 2023 om 11:00
kapot raam
Waar denk jij aan bij Bell’s Whisky? Mogelijk denk je nu iets als ‘cheap’, niet voor mij of iets voor door de cocktail? Een man in Amerika heeft er voortaan hele andere associaties bij, als hij zich dat tenminste nog kan herinneren.
Afgelopen week is er in Saint Helier (Jersey, De Verenigde Staten) een 33-jarige man gearresteerd nadat hij een etalage gemolesteerd had. Volgens de politie van Jersey was de man ‘zeer dronken’. Hij droeg een zwart jasje, een rugzak en een fles whisky van het merk Bell’s.

Dronken man die winkel vernielde met fles whisky opgepakt

In het weekend vernielde hij om half zeven ’s ochtends het raam van de Alfonso Superstore met deze zelfde whiskeyfles. Hij zou zich ook in het openbaar flink misdragen hebben. De politie heeft de man opgepakt.
Next Whiskey Bar Image
Next Whiskey Bar
EUR10.89
Op voorraad
Koop op bol.

Wat is Bell's Whisky?

Bell’s Whisky is afkomstig uit Schotland. Het is een blend. De drank werd in 1825 opgericht door Arthur Bell & Sons Ltd, dat nu toebehoort aan Diageo. Ooit was dit de bestverkochte whisky van Schotland. Dat is nu niet meer het geval.
Bij Djambo Slijterij wordt de whisky als volgt omschreven: ‘Het geheim van zijn kenmerkende smaak is de master blender die past bij een selecte mix van graan en fijne malt whisky's verkregen uit verschillende distilleerderijen en gerijpt in eiken vaten die geselecteerd worden voor een rijkere smaak. Elk van de malt whiskeys is gebaseerd op unieke ingrediënten en de smaak heeft een rijke amberkleur en zoete aromatische geur. Op de proefnotities, kun je de hints van rozijnen, toffee en fruit ervaren met lichte rokerigheid.’

Whisky is voor fijnproevers

Whisky, of het nu goedkope whisky is of niet, is bedoeld voor fijnproevers en niet om te zuipen. Drink dus altijd met mate en verantwoordelijk! Wil je leuk van whisky genieten in een omgeving waar mensen fijn proeven? Bezoek dan eens een festival.
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS