Formule 1 Grand Prix Las Vegas vraagt kapitalen voor whisky

Nieuws
door Monkey
zondag, 19 november 2023 om 8:00
f1 gp canada 2023
De Formule 1 van Las Vegas wordt dit weekend verreden. Max Verstappen, Checo Perez, Charles LeClerc en anderen zijn neergestreken om te strijen op het asfalt van het stratencircuit in Vegas. Whiskyliefhebbers die erbij zijn mogen op een pittige prijskaart tekenen, want een glas whiskey en een sigaar kunnen zomaar 250.000 euro kosten.
Dat blijkt uit een prijslijst die gedeeld is op het forum Reddit gedeeld is. De Fumée de l’élégance lijst is speciaal gemaakt voor het raceweekend in de gokhoofdstad van de wereld. De menukaart heeft verschillende opties voor een dram. Zo kun je een Clean Air kopen voor ongeveer 1000 dollar (omgerekend 916 euro). Je krijgt dat een Macallan M met een sigaar uit Ecuador van het merk Davidoff Royal Release Robusto.
Voor 5000 dollar heb je een iets uitgebreidere optie, namelijk de slip stream. Daarbij krijg je vier glazen Glenfiddich Single Malt Whisky 40 Years, vier Arturo Fuente Destino al Siglo Pasion sigaren en een gelimiteerde sigarensnijder. Dit alles mag je oppeuzelen in een privékamer. Ook een uitgebreide flight Glenfiddich behoort tot de mogelijkheden. In ‘The Chicane’ wordt deze geleverd, samen met een Gurkha Maharaja premium sigaar, een gelimiteerde sigarensnijder en een privékamer. JE moet wel even 15.000 neertellen voor dit menu.

Uitgebreidste whisky optie tijdens GP Las Vegas kost een kwart miljoen

Als dat nog niet luxe genoeg is, zijn er nog meer opties met als ultieme optie de Chequered Flag. Hier zit een doos van 144 sigaren *in een speciale kast bij en een dram Glenfiddich 50 Years voor elke gast (maximaal 12) die in de beschikbare privékamer genuttigd mogen worden.
Je krijgt voor dit bedrag overigens niet alleen een enorme doos sigaren en de exclusieve Glenfiddich whisky. Ook kun je rekenen op een eigen sigarenkluis waarin je je sigaren tot eind volgend jaar op kunt slaan, een fles Veuve Clicquot Brut Yellow Label en een limited edition sigarensnijfer.
Het prijskaartje: 250.000 dollar (omgerekend 229 euro). Met dat bedrag kun je ook een Porsche Cayenne kopen en nog geld overhouden voor een goede fles whisky.
Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool

POPULAIR NIEUWS