Gall & Gall voegt nieuwe Japanse whisky gift set toe aan assortiment

Nieuws
woensdag, 25 januari 2023 om 13:00
the matsui tripack collection single malt whisky 3 x 20 cl flessen drankenwereld
Ben je fan van whisky’s die uit het land van de rijzende zon komen? Dan hebben we goed nieuws. Want Gall * Gall heeft een nieuwe Japanse whisky gift set toegevoegd aan het assortiment. Het gaat om The Matsui Geschenkverpakking die nog net geen honderd euro kost.

Wat zit er in de Japanse whisky gift set?

De Japanse whisky gift set bestaat uit drie kleine Matsui flesjes. Dit zijn ze:
·        één is gerijpt op Mizunara (Japans eikenhout)
·        bij één is kersenhout gebruikt
·        en er zit één geturfde versie bij
De flesjes bevatten alle drie 20 cl whisky en daarmee is het echt een Japanse whisky gift set om cadeau te doen of om aan jezelf te geven, zodat je de Matsui whiskyflesjes kunt proeven. The Matsui whisky’s zijn regelmatig terug te vinden op whiskyfestivals waar ze geproefd kunnen worden, vaak moet je dan een klein beetje bijbetalen. Helaas zijn veel Japanse flessen geen goedkope hobby.
Ook heeft Matsui al meerdere keren prijzen gewonnen, alleen al vanwege de labels. Op elke fles staat namelijk een Japans kunstwerk dat lijkt op een postzegel. Wat dat betreft zijn er echt kunstenaars aan het werk geweest in de hoop om de whisky’s ook tot kunst te kunnen verheffen.

Waar is de Japanse whisky gift set te koop?

Gall & Gall verkoopt de Japanse whisky gift set voor een prijs van 94, 99 euro. Overigens zijn er ook genoeg mensen die deze kleine flesjes kopen en nooit drinken. Dit zijn mensen die kleine flesjes whisky’s verzamelen. Op de DVD van Gwen Jansen komt er zo’n persoon aan bod die een mega grote collectie heeft van allemaal kleine whiskyflesjes die nog nieuw in de verpakking zitten.
De meningen over whisky drinken of in whisky beleggen, dan wel sparen, zijn verdeeld. Hoe denk jij over deze kwestie? Deel je mening met ons in de comments.

POPULAIR NIEUWS