Hier kun je een deksel winnen van een originele whisky barrel

Nieuws
zaterdag, 06 januari 2024 om 11:00
whiskydeksel
Wil jij iets gaafs in je huiskamer ophangen, zoals een deksel van een origineel whiskyvat. Lees dan gauw verder, want Mitra heeft een gave actie.
Slijterij Mitra heeft een actie op touw gezet waarbij je zo’n deksel kunt winnen. Zo is te lezen op de officiële website: ‘Maak nu kans op een origineel Springbank Single Malt Cask End’.

Hoe maak je kans om te winnen?

  • ·Ga naar deze webpagina van Mitra
  • Op die pagina vul je je gegevens in en in welke winkel je eventueel het deksel zou willen ophalen. Want je mag het ophalen bij een Mitra bij jou in de buurt, mits je wint uiteraard

Wanneer wordt de winnaar bekend?

Het is niet duidelijk hoeveel exemplaren Mitra weggeeft, of het één is voor het hele land of dat er meer zijn verdeeld over een paar filialen. Hoe dan ook is het een leuke actie om mee te doen. Het is niet altijd even eenvoudig om aan een originele deksel te komen van een whiskyvat, laat staan gratis. De actie is geldig tot en met 21 januari. 
Let op: dit is geen prijsvraag vanuit Whisky Monkeys, wij wijzen jullie enkel op deze actie. We vermelden dit erbij omdat we weleens gemaild zijn over prijsvragen van andere partijen. Dit is een actie vanuit Mitra.
De mooiste whiskyroutes door Schotland Image
De mooiste whiskyroutes door Schotland
EUR29.99
Op voorraad
Koop op bol.

Eigen logo op een deksel?

Zoek je overigens een manier om je eigen logo op een vat te laten maken? Dan is er een hele leuke Nederlands bedrijf dat dit doet: Santing Beer and Spirit Barrels.
Dit bedrijf handelt in vaten, van groot tot klein en voor allerlei doeleinden. Daar is het dus ook mogelijk om een eigen deksel te laten bedrukken, iets wat we een paar maanden terug hebben laten zien op ons Instagram-account.
Houd verder onze eigen prijsvragen-pagina in de gaten. Daar komen regelmatig leuke whisky-prijzen voorbij.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties