Jameson brengt samen met Dickies whiskey en kleding uit

Nieuws
door Monkey
zondag, 18 juni 2023 om 9:00
jameson dickies
Het Ierse whiskeymerk Jameson en kledingmerk Dickies hebben de Crafted Together campagne gelanceerd. Het betreft een lijn van speciale Dickies streetwear en een speciale Jameson whiskey botteling die vanaf nu te koop zijn.
De Crafted Together lijn die Dickies samen met Jameson heeft samengesteld, is verkrijgbaar in onder andere Canada, het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten. De collectie van Dickies bestaat uit verschillende kledingstukken die gebaseerd zijn op werkkleding, maar over de toonbank gaan als streetwear.
Het aanbod aan kleding loopt behoorlijk uiteen. Je kunt Dickies petten, mutsen, overalls, jacks, broeken, hoodies en shirts op de website vinden. Alles is voorzien van een Jameson logo en een opdruk. De prijzen van de kleding liggen tussen de 20 en 80 dollar. Omgerekend komt dat neer op maximaal iets meer dan 70 euro.
Bekijk hieronder de YouTube-video waarin Dickies de samenwerking viert:

Wat biedt Jameson whiskey in de Dickies samenwerking?

In de Crafted Together campagne wordt niet alleen Dickies kleding aangeboden. Jameson heeft een speciale botteling gemaakt. Hiervan is de binnenkant hetzelfde als gebruikelijk: de bekende Jameson whiskey. De fles is alleen voorzien van een speciaal label dat bij de stijl van Dickies aansluit.
Het etiket van de limited edition whiskey ziet eruit alsof het van textiel gemaakt is met aan de randen stiksels en midden op het etiket een Dickies logo. De prijs van een fles Jameson x Dickies whiskey is overigens erg aantrekkelijk: 32 euro exclusief verzendkosten.
Hoeveel flessen er in deze limited edition variant te koop zijn, is niet bekend. Wel is al duidelijk dat het hard is gegaan met de voorraad van het Ierse whiskeymerk. Op het moment van schrijven is er namelijk geen voorraad meer volgens de Jameson website. Voor liefhebbers is het dus hopen dat deze nog aangevuld wordt, of dat de fles op een andere plek opduikt.
Beeld: Jameson

POPULAIR NIEUWS