Dit is de winnaar van de WTF-festival tickets

Nieuws
zaterdag, 17 juni 2023 om 17:00
wtf
Onlangs maakte je kans om kaarten te winnen voor het Whisky Tasting Festival in Utrecht, WTF. Wie mag er gratis naar dit leuke whiskyfestival in Utrecht? We hebben inmiddels een winnaar.
Op 16 september vindt in Utrecht het Whisky Tasting Festival plaats, een hip festival dat anders wil zijn dan andere festival. Zo hadden we eerder een interview met Norbert Tebarts, die mede-eigenaar van dit festival is. Hij kijkt uit naar 16 september en wil dat mensen vooral lekker gaan genieten, met de nadruk op dit laatste. Want hij laakt de houding van Nederlanders die zoveel mogelijk willen drinken. ‘Ik heb echt mensen dronken gezien.’ (op andere festivals, red.) ‘Nederlanders denken toch: als we 40 euro betalen, dan moeten we in drie uur tijd die 40 euro eruit gedronken hebben.’ Meer weten? Bekijk dan ons interview.

Wie heeft er WTF festival tickets gewonnen?

Je maakte de afgelopen periode kans om bij ons tickets te winnen. Het enige wat je daarvoor hoefde te doen was een leuke reactie ergens achter laten op Whisky Monkeys en antwoord geven op de volgende vraag: Met welke twee andere heren vormt Tebarts de organisatie voor WTF?
Laten we beginnen met het antwoord. Het juiste antwoord is: Thomas Verbeek en Dolf Ausems. Een paar van jullie hebben dit goed beantwoord, hoera! Bedankt ook voor het meedoen. Degene die de winnaar is geworden van de WTF-tickets is: Justin 1976. Stuur graag ons een mailtje naar [email protected] en anders nemen we binnenkort zelf even contact met je op.
Mensen die zelf een kaartje willen kopen, doen er goed aan even een kijkje te nemen op de officiële website.

Meer prijzen

Niet gewonnen? Niet getreurd, want we hebben nog een paar leuke prijsvragen. Zo maak je nog kans op een rondleiding bij een Nederlandse distilleerderij en whiskybonbons. Doe dus gauw mee. En ook komt er binnenkort een nieuwe prijsvraag hier op Whisky Monkeys, dus stay tuned.

POPULAIR NIEUWS