Laatste kans om dit whiskyspel met korting te kopen

Nieuws
woensdag, 18 september 2024 om 17:30
broodje aap afbeelding
Lieve lezers, een vriendelijke reminder dat onze whisky quiz Broodje Aap er deze week aan komt en daarmee is dit de laatste kans om de quiz met korting te kopen.
Op 21 september komt Broodje Aap uit en tot die tijd is onze whisky quiz met pre-order korting te verkrijgen. Je betaalt dan namelijk 13,50 euro voor dit spel in plaats van 14,95.

Wat is Broodje Aap?

Broodje Aap is een soort Trivia in de vorm van een kaartspel waarbij jij je whiskykennis kunt testen samen met familie of vrienden. Het liefst doe je dit natuurlijk samen onder het genot van een dram? Zo kies je niet alleen bewust(er) wat er in je glas gaat, maar kun je nog meer optimaal genieten.
Vragen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld:
  • Wat kun je in Brugge niet bezoeken: whisky distilleerderij, chocolademuseum of een oorlogsmuseum?
  • Er bestaan whiskyflessen in de stijl van Vincent Van Gogh. Waar of niet waar?
  • Welke band heeft geen eigen whiskyfles - Rammstein, Muse of Metallica?
  • Wie is geen whiskyinfluencer of -schrijver - @confessionsofawhiskyfreak, @herbert_roenhorst of @wazigewhisky?
Als je aan een merk of een persoon uit deze industrie denkt, is de kans groot dat dat merk of diegene op één van de kaartjes staat.

Waar is Broodje Aap te koop?

Het spel is te koop via deze website. Daar staan inmiddels ook een paar van onze andere producten, zoals whisky keycords (handig, zo heb je altijd je handen vrij tijdens een festival!), en onze mok, waarvan we eerst slechts een paar gedrukt hadden, maar nu dus breed gaan verkopen.
Ken je ons persoonlijk? En wil je graag een spel hebben maar geen verzendkosten? Laat het ons weten en dan treffen we elkaar vast nog binnenkort op een whisky-evenement of festival.

Aanwezig op Loods of whisky

Verder zijn we ook aanwezig op het festival Loods of Whisky in Groningen waar we onze eigen stand hebben. Daar gaan we onze whisky merchandise verkopen, maar ook een paar prachtige drams schenken.
Dit worden een paar flessen van Wolfburn, Mythical Beasts en Zuidam. Whisky's die je zomaar gratis zou kunnen drinken door een spelletje mee ons te spelen. Wat dacht je van Broodje Aap of Whisky Pong?!
Nieuwsgierig?Kom dan naar Loods of Whisky.
We zouden het dus leuk vinden om met jullie kennis te maken komen weekend in Groningen onder het genot van een spelletje of dram of misschien wel alle twee!

POPULAIR NIEUWS