Events

Verslagen van whiskyfestivals, whisky tastings en bezoeken aan whiskydistilleerderijen en persevenementen.
Deze pagina zal worden gevuld met verslagen van evenementen in binnen- en buitenland. De whiskywereld is een grote wereld. Er zijn namelijk distilleerderijen over de hele wereld. Wie denkt dat whisky enkel afkomstig is uit Ierland, Schotland en Amerika komt dus bedrogen uit. Je kan inmiddels beter de vraag stellen: in welk land wordt er geen whisky gemaakt?

Het hele jaar door whiskyfestivals

Natuurlijk zijn er grote namen, maar dat betekent niet dat opkomende distilleerderijen of kleinere namen niet de moeite waard zijn. Whiskyfestivals zijn plekken waar veel whiskymerken aanwezig zijn. Op deze festivals kun je dan ook een hoop verschillende whisky’s proeven van over de hele wereld. Wij zullen daar op deze pagina regelmatig verslag over uit brengen.
Anders dan muziekfestivals, die hoofdzakelijk in de zomer plaatsvinden, vinden whiskyfestivals het hele jaar door plaats. In de zomer zijn er juiste de minste, terwijl de agenda in de lente, herfst en winter vol staat met toffe evenementen. Wij zullen verslag uitbrengen van deze gezellig whiskyfestivals.

Nog meer whisky events

Ook komen hier andere evenementen te staan, zoals whisky tastings en natuurlijk perstrips. In binnen- en buitenland valt er genoeg te beleven rondom whisky. Denk alleen al aan een whiskybar in een stad die je kunt binnenlopen of het brengen van een bezoekje aan een distilleerderij. Daarvoor hoef je niet meteen naar Ierland of Schotland te gaan. Sommigen zijn al een stuk dichterbij huis. 
Houd ondertussen dagelijks onze nieuwspagina in de gaten, want ook daarin zullen wij aankondigingen brengen van nieuwe festivals of toffe distilleerderijen die je kunt bezoeken. Wil je graag dat iemand van Whisky Monkeys op locatie verslag doet van jouw evenement of whiskymerk? Neem dan contact met ons op. Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en wie weet tot snel in levende lijve!

POPULAIR NIEUWS

NET BINNEN

Laatste reacties