Best of

Hier vind je allerlei tips en best of-verhalen. Wat is de beste whisky onder de 30 euro om te kopen? Waar moet je op letten als je naar een whiskyfestival gaat? Welke whiskycadeaus wil iedereen hebben? Wat zijn de beste Japanse whisky's om te proeven? Ook vallen onder best-of artikelen die meer de diepte in gaan. Kortom, dit zijn onze beste verhalen!
Er valt zoveel te schrijven over whisky en daarom zullen wij elke week komen met de beste verhalen, ook wel hier gebundeld onder de noemer best of. Natuurlijk valt er over smaak te twisten, dat gaan we dan ook zeker niet ontkennen. Maar niet iedereen heeft zin, tijd of kennis om allerlei dingen uit te zoeken, terwijl wij dat juist met plezier doen! Op deze pagina’s gaan we je dan ook informeren op de meest creatieve manier.

De beste whisky tips

Zo zetten we voor je op een rij wat de leukste cadeaus zijn om te kopen voor Valentijnsdag (voor hem én haar, want whisky is voor iedereen boven de 18 jaar), laten we je weten in welke tv-series stiekem best wel veel whisky wordt gedronken (ook al is het op de set gewoon thee), welke non-alcoholische whisky’s er zijn, wat de beste whisky’s onder een bepaald bedrag zijn om te kopen (of juist er boven!) en geven we je tips hoe je goed voorbereid naar een whiskyfestival gaat. Want ook dit jaar staat er weer genoeg op de planning, maar daarover vind je alles bij onze events.
Neem van ons aan dat er genoeg valt te vertellen over whisky. Want zonder dat je het altijd bewust meekrijgt duikt whisky op in de meest vreemde vormen. Zo zit er bijvoorbeeld een dure whisky in de Netflix-serie Cobra Kai, maar ook in een Netflix-film. En wat te denken van beroemde whiskydrinkers, zowel personen die echt hebben bestaan, als fictieve karakters. Die zetten we ook op een rij. Ook als je om je heen kijkt,  zal je zonder dat je er bewust bij stilstaat, vaak oog in oog staan met whisky. Denk bijvoorbeeld aan street-art.
Heb jij iets gespot waarvan je denkt dat wij van Whisky Monkeys daar wel mee uit de voeten kunnen? Schroom dan niet om ons te informeren via [email protected].

POPULAIR NIEUWS

NET BINNEN

Laatste reacties