Topdrinks prijst whisky af in verband met Koningsdag

Nieuws
woensdag, 26 april 2023 om 9:00
peakyblinder
Het is alweer bijna tijd om de verjaardag van onze koning te vieren: Willem-Alexander. Voor veel mensen betekent de 27e niet alleen een vrije dag, maar ook een dag om te genieten van een drankje. Topdrinks heeft allerlei dranken in de aanbieding gezet en daar schittert ook een whisky tussen.
Het is een opvallend gegeven met de Koningsdag aanbiedingen bij diverse slijters. Je zal niet vaak whisky tegenkomen. Wel zien we alcoholische dranken als sinaasappellikeur en meer dranken die ‘oranje’ kleuren. Gall & Gall heeft allerlei alcoholische dranken in de sale voor koningsdag, maar daar zit geen whisky bij. Gelukkig heeft Topdrinks er nu wel één: Peaky Blinder Irish Whisky. Tikfoutje van Topdrinks, want het moet natuurlijk whiskey zijn.

Whisky in de aanbieding voor koningsdag

Enfin, de Ierse fles kleurt fijn oranje en is prima om met koningsdag te drinken. Niemand kan bovendien zeggen dat het ‘te warm’ is voor een dram, want qua weer zit het niet zo mee in Nederland. Peaky Blinder Irish Whiskey is nu in de aanbieding voor 15,95 euro (normale prijs: 18,95) euro .

Wat weten we over de Peaky Blinder Iris whiskey?

Qua productomschrijving zegt Topdrinks het volgende over deze godendrank:
‘De Peaky Blinder Irish Whiskey is afkomstig van Sadlers, een Engelse brouwerij. Gezien het beroemde verhaal van de Peaky Blinders straatbende uit Birmingham is er een televisieserie gemaakt. Het verhaal van de straatbende wordt bekroond met een fijne Ierlandse whiskey dat gerijpt is op sherryvaten. De Peaky Blinder Irish Whiskey is vrij zacht en evenwichtig, met een overwegend fruitige smaak. Nog nooit een Irish Whiskey gehad? De Peaky Blinder is uitstekend begin. De fles heeft een klassiek design, met koperen details, die de aangename karamelkleur van de whisky benadrukken.’
Wat kunnen we zeggen? Deze drank is een prima instappertje of gewoon leuk om aan iemand cadeau te doen die ook fan is van de tv-serie Peaky Blinders.
Vergeet niet mee te doen aan onze toffe prijsvragen.

POPULAIR NIEUWS