Vier Very Rare Midleton whiskey’s naar Schiphol en meer

Nieuws
vrijdag, 07 april 2023 om 11:00
midleton very rare 1
Midleton van Irish Distillers brengt maar liefst vier whiskey’s van haar Very Rare collectie naar travel retail zoals Amsterdam Airport (Schiphol). Op die manier hoopt de distilleerderij de reizende whiskeyliefhebber ‘te verblijden’.
In elk geval zal een van de zeldzame Midleton whiskey’s in de Exquisite Store van Amsterdam Airport beschikbaar zijn. Dit is de Midleton Very Rare 27 Years Old First Fill Bourbon (900 euro). Ook de 25 Year Old Virgin American Oak whiskey (800 euro) zal in de winkel van Gebr. Heinemann op Schiphol te vinden zijn. Deze drank wordt ook verkocht op Frankfurt Airport en bij Shannon Airport in Ierland.
De andere whiskey’s zijn de 21 Year Old Virgin American Oak (500 euro) en de 24 Year old First Fill Bourbon (735 euro). Deze whiskey’s worden ook uitgerold naar respectievelijk World Duty Free op London Heathrow en Aer Rianta op het vliegveld van Dublin.

In de toekomst meer exclusieve Midleton whiskey’s op luchthavens?

Liya Zhan, vice-president van marketing bij Pernod Ricard GTR, meldt dat er bewust voor gekozen is om deze single cask whisky’s naar luchthavens te brengen op belangrijke reisknooppunten in heel Europa. Ze vertelt erbij dat Pernod Ricard hoopt in de komende jaren meer exclusieve whiskey’s naar fans te kunnen brengen.
Antonio Duva, general manager voor Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de Pacific bij Pernod Ricard GTR, is ook ontzettend blij met de mogelijkheid om het aanbod op de luchthavens met de vier flessen Ierse whiskey uit te breiden.
Vaak zie je op luchthavens een standaard assortiment aan drank, dat aangevuld is met wat exclusieve flessen voor de travel retail. Deze flessen zijn doorgaans alleen daar te koop en vaak is het ook nog zo dat er voor Azië, Europa en andere werelddelen een ander aanbod geldt. Het loont daarom altijd om voor of na je vlucht even langs de Duty Free winkels te lopen om het aanbod te checken. Even geleden zetten we nog het aanbod van Schiphol voor je op een rijtje.