Whisky Monkeys introduceert de beste whisky deals van de week

Nieuws
maandag, 09 januari 2023 om 14:00
whisky deals
Het is tijd voor een nieuwe rubriek: de beste whisky deals van de week! Na onze rubrieken PROOST!, Whisky food & drinks en Whisky Madness gaat de hype train gewoon door zodat we voortaan elke dag op maat gemaakte content voor je hebben. Welkom bij de beste whisky deals van de week.

Wat komt er in de beste whisky deals van de week?

Het is niet zo moeilijk om te raden waar deze rubriek over gaat die elke maandag om 15.00 uur live zal gaan. In deze rubriek gaan we drie tot en met vijf whisky’s opnemen die in die week afgeprijsd zijn en de moeite waard zijn. Waarom? Enerzijds om jou enthousiast te maken over een bepaalde smaak, anderzijds puur om je te informeren.

Het scheelt jezelf namelijk een rondje op het internet langs de verschillende webwinkels. We zullen elke week wat moois pakken, zodat je niet altijd gebonden bent aan Gall & Gall of Drankdozijn.
Ook als je lokale supermarkt iets leuks in de aanbieding heeft, zullen we dat in de rubriek meenemen. Let er alleen wel op dat je 18 jaar of ouder bent! Whisky is een drankje om van te genieten en niet bedoeld voor mensen onder de 18 jaar of voor degenen die willen ‘zuipen’.
Qua prijs zullen we in deze rubriek het in eerste instantie een beetje houden bij whisky’s onder de honderd euro en mogelijk zelfs 50 euro. We zijn natuurlijk net begonnen met Whisky Monkeys en weten nog niet waar jullie grens ligt in de portemonnee.

Laat het vooral in de comments weten wat je precies zoekt of zou willen zien, dan houden we daar met plezier rekening mee. Andere tips mogen eventueel gestuurd worden naar [email protected]. Bedankt weer voor jullie aandacht en veel plezier met lezen!
Wat vinden jullie tot dusver van de website? Wist je dat we de hele week dikke prijzen weggeven?