Whisky Monkeys introduceert nieuwe rubriek: PROOST!

Nieuws
vrijdag, 06 januari 2023 om 14:30
proost
Hoe kun je beter het weekend in dan al proostend? Dat is een grapje uiteraard. Maar whisky is voor iedereen, vanaf een legale leeftijd uiteraard. We vragen ons af welke jongeren whisky drinken, hoe ze in contact zijn gekomen met dit wondere drankje én meer.
Slàinte! Dat hadden we ook kunnen zeggen. Een term die veel in Schotland en Ierland wordt gebruikt voor proosten. Maar hé we zitten in ons koude kikkerlandje Nederland en niet iedereen zal die term (al) kennen, zeker niet de jongeren. En dus houden we het voor nu lekker op PROOST!

Toastend het weekend in met PROOST!

In deze rubriek gaan we elke week in gesprek met een jongere en vragen diegene het hemd van het lijf. De meeste vragen zullen wekelijks rouleren, al zal er ook spontaan ingegaan worden op leuke antwoorden. Zo wordt elk interview elke vrijdagavond net even een tikkeltje anders.
Terugkerende vragen zijn onder andere: hoe oud was diegene toen hij of zij voor het eerst whisky dronk, met wie drinkt diegene whisky, hoeveel mag een fles kosten en misschien wel de leukste vraag: voor wie is whisky bedoeld? Met name onze eerste gast gaf een toch wel een hilarisch antwoord: ‘(moet lachen) ‘Nou, ik zie zo’n typische oude man in de zestig voor me, denk ik. Die zo heel fancy stoer loopt te doen, met zo’n boekenkast om hem heen. Zo zie ik het voor me,’ aldus Sheadon Gunput.
Het gehele interview met Sheadon staat nu live. Laat je ons in de comments weten hoe je het artikel vindt geworden?

Oproep voor nieuwe gasten in PROOST!

Ken jij nog een leuke jongere van boven de 18 die we ook eens moeten interviewen voor de rubriek PROOST!,? Geef ons dan vooral een seintje via: [email protected]. Houd ook onze interviews-pagina in de gaten waar regelmatig nieuwe interviews zullen komen te staan. 

POPULAIR NIEUWS