Interviews

Whisky Monkeys vraagt in unieke interviews eigenaren van whiskybars, distilleerderijen, bekenden en onbekenden het hemd van het lijf.
Whisky is meer dan zomaar een drankje. De wondere wereld van whisky bevat heel wat mooie én sterke verhalen. Hier vind je interviews met iedereen die de drank van de goden in zijn of haar leven heeft toegelaten, van jongeren die de drank aan het ontdekken zijn tot aan eigenaren die hun eigen whiskybar hebben geopend.  
Behalve dat er veel whiskydrinkers zijn, zijn er ook veel mensen die wat leuks te vertellen hebben over whisky. Het is dan ook een sterke drank dat meer is dan enkel wat vloeibaar spul. Whisky ademt eigenlijk verhalen in en uit. Stel jezelf maar eens de vraag: waar komt whisky vandaan? Wie zijn die mensen die whisky maken? Eén ding is zeker: het is een natuurlijk product.
Sta daar gewoon eens een paar seconden bij stil. Dat is eigenlijk toch bizar?

Allerlei interviews met whiskyliefhebbers

En van dat natuurlijke product houden zoveel mensen dat niet er niet alleen whiskydrinkers zijn, maar ook mensen die gewoon hun living van deze drank hebben gemaakt . Zo interviewen wij bijvoorbeeld keeper of the quaich Ronald Anneveldt, die meer dan 250 whisky tastings in het jaar geeft! Maar ook gaan we in gesprek met Nederlandse distilleerderijen, want de Nederlandse whiskymarkt groeit explosief. Dus er valt genoeg te vertellen over wat er allemaal in ons koude kikkerlandje aan de hand is. Ook gaan we in gesprek met hele andere mensen, zoals eigenaren van whiskybars, slijterijen en andere whisky gerelateerde bedrijven.

Whisky is er voor iedereen

Niet alleen gaan we in gesprek met experts. Ook gaan we mooie verhalen brengen over mensen die soms gewoon een glaasje whisky drinken. Zo hebben we de de rubriek PROOST! in het leven geroepen, waarbij we elke week een jongere een paar vragen stellen over whisky. Welk merk drinkt diegene? Het zal blijken dat jongeren naast bier, wijn en cocktails ook gewoon openstaan voor whisky, als de portemonnee dit tenminste toelaat.

Kortom, whisky is er voor iedereen, mits diegene 18 jaar of ouder is. Ken jij iemand die ook graag geïnterviewd wil worden op deze pagina of ben jij dat toevallig zelf? Stuur ons dan vooral een mailtje op [email protected] of voor samenwerkingen kun je terecht via [email protected]. Wie weet, tot gauw!

POPULAIR NIEUWS

NET BINNEN