Whisky Monkeys voegt redactiepagina en doneer-knop toe

Nieuws
zondag, 28 januari 2024 om 9:00
whiskymonkeys square
Graag geven we een paar updates over de website Whisky Monkeys. Niet alleen wordt er druk gewerkt met content die jullie rechtstreeks elke dag voorgeschoteld krijgen, maar ook achter de schermen zitten we niet stil.
Daarom geven we een paar updates van de website. Zo hebben we afgelopen week de redactie-pagina geüpdatet en een doneer-knop toegevoegd.

Redactiepagina

Whisky Monkeys is ontstaan uit passie en vanuit daar hebben we het afgelopen jaar hele leuke redactieleden aan het team mogen toevoegen. Mensen die stuk voor stuk een stempel drukken op het platform.
Wat leuk is om te weten, is dat het team zeer divers is met mannen en vrouwen én van alle leeftijden. Zo is de jongste monkey 28 jaar en de minst jonge monkey 63 jaar oud. Bij die laatste ‘categorie’ weet je het al: net zoals whisky in een vat, hebben deze mensen jarenlang mogen rijpen én dus een hoop ervaring in huis.

Alle gekheid op een stokje: lees vooral meer over het hele team op de redactiepagina.

Doneer-knop

Verder hebben we een doneer-knop in het leven geroepen. Sinds internet is ontstaan is er misschien wel één fout gemaakt (daarover mogen de meningen uiteraard verschillen) en dat is dat alle content meteen gratis beschikbaar werd voor iedereen. Het is iets waar veel websites mee worstelen. Want hoe zorg je voor een inkomstenbron? Sommige platformen hebben naar verloop van tijd om die reden bijvoorbeeld een paywall aangebracht. Maar dat willen wij niet.
We willen graag onze content gratis kunnen aanbieden, maar bieden vanaf nu de mogelijkheid aan om als lezer vrijwillig een bijdrage te leveren. Dat kan via deze doneer-knop, die je voortaan onderaan de artikelen vindt. Jij bepaalt dus als lezer zelf wat je kunt missen en vooral wat je waard vindt om te geven nadat je iets gelezen hebt. Heb je iets gedoneerd en wil je graag een bepaald artikel zien op de website? Geef ons vooral een seintje via [email protected] en wie weet, kunnen we er wat mee.

Eigen content en doorgroeien

Nu denk je misschien: hoe zit het dan met adverteerders? Die zijn er ook en bij zulke samenwerkingen zijn we altijd transparant. Onder elk artikel staat dan de naam van deze partij.
Als je dit dus niet leest, betekent het dat een artikel vanuit onszelf tot stand is gekomen. En daar willen we graag mee doorgaan. Je kunt je alleen voorstellen dat een website 7 dagen per week runnen tijd en geld (prijsvragen opsturen, hosting etc.), kost.  Dankzij jullie bijdrage kunnen we verder doorgroeien en ook als team weer leuke dingen met elkaar doen.
Dat is goed voor de team SPIRIT. See what we did there?