Whisky Monkeys wenst iedereen een fijn Pasen!

Nieuws
zondag, 09 april 2023 om 7:00
pasen
Of je nu eieren gaat schilderen, eten of zoeken: wij wensen jullie allemaal een fijn Pasen! Geniet met je dierbaren van een paar heerlijke fijne dagen.
Het is Pasen, hoera! We vroegen de redactie wat zij gaan doen tijdens deze dagen, naast het nuttigen van een drammetje, want dat hoort er stiekem wel een klein beetje bij.

Theo

Deze Pasen heb ik in elk geval op de planning om het eens lekker rustig aan te doen. Althans, rustiger aan dan normaal. Deze Pasen reis ik alleen een dagje af naar familie en de rest van de tijd ga ik even lekker ontspannen. Met een glas whisky natuurlijk.

Rox

Nou, gezien Theo mijn man is zal mijn dag wel zo’n beetje hetzelfde zijn haha. En verder moet er natuurlijk voor Whisky Monkeys gewerkt worden. Want anders hebben jullie niets te lezen. En als dat werk er op zit, vooruit…. Dan zal ik mezelf een een lekker glaasje whisky inschenken. Wat dat wordt durf ik niet te zeggen, misschien een Bowmore Aston Martin.

Rob

Op goede vrijdag hebben we een Whisky Masterclass georganiseerd met een line-up van Douglas Laing. Valentijn Klop de brand ambassador heeft tekst en uitleg gegeven. De Old Particular Single Cask range viel het beste in de smaak. Meerdere enthousiaste deelnemers zijn met een 18 jarige Balmenach de paasdagen gestart. Pasen genieten met een Whisky van 48,4% die je niet veel tegenkomt maakt het extra speciaal.

Jan-Marc

Vanavond komt de buurman whisky’s proeven dus dat wordt een latertje. Morgen een uitgebreid paasontbijt inclusief verse eitjes van eigen kip en om de Pasen echt goed te vieren gaat morgen de Beek jubileumeditie open. 2e paasdag gaan we op familiebezoek en ‘s avonds houden we waarschijnlijk een Wolfburn-avondje.  Ik wens iedereen een mooie Pasen met goede whisky’s in goed gezelschap- Slainthe math!
En wat gaan jullie doen met Pasen?
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS