Win gratis toegang tot een masterclass tijdens het Hielander whisky festival in Alkmaar!

Nieuws
donderdag, 19 januari 2023 om 13:00
hielander whiskyfestival
Het Hielander whiskyfestival staat voor de deur (10 en 11 februari in Alkmaar) en in samenwerking met Wullie Macmorland mogen we de entree voor een masterclass voor twee personen weggeven. Dit zodat jij tijdens het whiskyfestival in Alkmaar nog meer kunt genieten! Is dat gaaf of niet?! Het Hielander whiskyfestival vindt plaats op 10 en 11 februari. In totaal zijn er dit jaar zes verschillende masterclasses. Onlangs hadden wij een interview met Wullie Macmorland die het festival organiseert. Hij heeft er ontzettend veel zin in. Als iedereen aan het einde van de avond een grote grijns op zijn of haar smoel heeft, heeft hij misschien nog wel de grootste, zo liet hij ons weten. 

Diverse masterclasses tijdens het Hielander festival

In totaal zijn er zes masterclasses verdeeld over drie sessies, dit zijn ze:
Sessie 1 (vrijdagavond)
1. Bruce Farquhar/Dramfool - om 20.00 uur.
2. Graeme Mackay/Adelphi/Ardnamurchan - om 21.00 uur.
Sessie 2 (zaterdagmiddag)
3. Paul Dempsey/Brave New Spirits - om 14.00 uur.
4. Ronald Anneveldt/De Monnik - om 15.00 uur.
Sessie 3 (zaterdagavond)
5. Bob Wenting/Scotch Malt Whisky Society - om 20.00 uur.
6. Frans Brouwer/ High Spirits - om 21.00 uur.
Als jij dus als tickets hebt gekocht voor het festival maak jij kans om gratis entree te winnen (twee personen) voor een sessie naar keuze. Ronald Anneveldt behoort ook tot de mogelijkheden. Hij geeft bizar veel whiskyproeverijen per jaar, zoals we ontdekten in een exclusief interview met Whisky Monkeys. Zowel Anneveldt als Macmorland zijn trouwens keeper of the quaich.

Als je naar het festival gaat, is het handig om voorbereid heen te gaan. Lees daarom ook onze tips om je goed voor te bereiden op een whiskyfestival. 

Hoe maak je kans om te winnen?

Wat moet je doen om naar zo'n gave masterclass te kunnen? Een paar dingen:
  • ·Ga naar het interview dat wij hadden met Wullie en geef antwoord op de volgend vraag: Hoe noemde hij één van zijn werknemers?
  • Geef op nóg een artikel hier op Whisky Monkeys een leuke reactie
  • We zouden het leuk vinden als je ons volgt op één van onze socialemediakanalen: FacebookTwitter en Instagram (niet verplicht). 

Wanneer wordt de uitslag bekendgemaakt?

De uitslag wordt volgende week al bekendgemaakt hier op Whisky Monkeys. Dus weer er snel bij! Zelf tickets kopen voor een masterclass? Ga naar de officiële website
Verder maak je nog kans op een hele hoop andere leuke prijzen