Win Nc’nean whisky via crowdfunding actie

Nieuws
woensdag, 22 maart 2023 om 13:00
ncnean
Een fles goede whisky is natuurlijk nooit weg, zeker niet als je die kunt winnen. En dat is nu mogelijk via een unieke manier! Nc’nean geeft namelijk unieke first edition whisky’s weg aan iedereen die haar crowdfunding actie voor het goede doel steunt.
Nc’nean heeft via het platform crowdfunder een actie op touw gezet om meer steun te vergaren voor verschillende goede doelen. 'Dit is onderdeel van de betrokkenheid die het merk bij onze planeet en haar inwoners heeft', is te lezen op de crowdfunding-pagina.
Nc’nean steunt dit jaar de doelen Client Earth, Morvern Community Trust en de DEC-oproep voor de aardbeving in Turkije en Syrië. Nc’nean meldt via de crowdfunding pagina waarop geld ingezameld wordt dat deze doelen leiden tot veranderingen in de milieucrisis, steun bieden aan naasten en voor humanitaire hulp zorgen. Alleen dat al zou genoeg reden moeten zijn om deze actie te steunen, maar er is meer.
Zoals gebruikelijk bij een crowdfunding actie zijn er namelijk doelen die behaald moeten worden. En als die doelen behaald worden, wat inmiddels al gebeurd is, staan er beloningen tegenover voor iedereen die de actie gesteund heeft. In dit geval is het een soort loterij voor iedereen die tien pond of meer gedoneerd heeft. En de prijzen liegen er niet om: een aantal first edition whisky’s van Nc’nean!

Wat voor Nc’nean whisky kun je winnen?

Nc’nean heeft voor de winnaars een aantal hele toffe prijzen klaar staan. Zo wordt er één fles Ainnir Nc’nean Organic Single Malt Scotch Whisky verloot. Daarnaast is er één exemplaar van de Nc’nean Organic Single Malt Scotch Whisky uit batches een tot tien te winnen. Dat zijn nog eens flinke prijzen!
Ainnir is namelijk de eerste release van Nc’Nean en slechts in een oplage van 1320 flessen uitgekomen. De eerste fles uit deze batch leverde bij een veiling zelfs een bijzonder hoog bedrag van op van 41000 pond.
De andere Nc’nean whisky’s zijn iets minder exclusief, maar zeker niet minder om te winnen. Elke fles is op 46 procent alcohol gebotteld en kent onder andere smaken van citrus, perzik, abrikoos en kruiden.
De crowdfunding actie kent wel een klein nadeel voor ons. De verzending van de drank wordt namelijk alleen in het Verenigd Koninkrijk gedaan. Versturen naar ons kikkerlandje zit er dus niet in.