Serveer de godendrank eens in een Stormtrooper karaf

Rubrieken
dinsdag, 14 maart 2023 om 11:00
stormtrooper
Niet alleen heb je whisky in een allerlei soorten en maten, datzelfde geldt voor whisky-karaffen. Een whisky decanter kun je heel chique kopen, heel basic of gewoon knotsgek en opvallend. In de laatste categorie valt deze Stormtrooper karaf.
The Mandalorian seizoen 3 is net begonnen op Disney+, een mooi moment dus om even Star Wars aan te halen. Als je fan bent van Star Wars en van whisky houdt is één en één twee. En dan wil je deze whisky Stormtrooper karaf hebben. Nieuw is hij niet, maar wel leuk! Bij bol.com koop je een whisky Stormtrooper karaf al voor 29,95 euro. Er is plaats voor 750 ml.

Wat weten we over de Stormtrooper whisky karaf?

Over de karaf weten we door de beschrijving van bol het volgende: ‘Materiaal: hoge Boriumsilicaat glas (Het is een hittebestendig glas, beter bekend als borosilicaatglas of boorsilicaatglas, dat een langere levensduur heeft dan de meeste andere glassoorten)’. Kortom, de karaf kan met een gerust hart in de vaatwasser.
Op het eerste oog lijkt de karaf een beetje simpel, maar het item komt veel meer tot leven als het gevuld wordt met drank. Lange leve whisky!

Pedro Pascal en whisk(e)y

In the Mandalorian seizoen 3 is de hoofdrol weggelegd voor Pedro Pascal (die nu ook schittert in de tv-serie The Last of Us op HBO Max). Fun fact over Pascal: in de film Kingsman: The Golden Circle had Pascal ook een rol, de rol van Jack Daniels. Geen grap. Zijn code naam was ook wel Agent Whiskey. En daarmee lijkt de cirkel ineens weer rond: Star Wars – Pedro Pascal en whisky of moeten we zeggen Whiskey?
Overigens hebben we ook een keer een heel artikel geschreven met elke bijzondere whisky decanters op een rij. Leuk om cadeau te geven, al mag je jezelf ook weleens verwennen met een leuk cadeau!

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties