Whisky Food & Drinks: stop godendrank in een kerstbal

Rubrieken
zaterdag, 09 december 2023 om 15:00
whisky christmas
Nu het alweer bijna tijd is voor kerst, is het tijd voor een leuke Whisky Food & Drinks. We hebben de ultieme tip voor je: kop een drank kerstbal en stop daar whisky in! Zo maak je je kerstboom pas écht uniek.
Elke zaterdag hebben we de rubriek Whisky Food & Drinks waarin we iets uitlichten dat te maken heeft met whisky gecombineerd met eten en/of drinken. Vandaag draait het om het levenswater, maar dan op een ludieke manier. Het is tenslotte bijna kerst en daar hoort een goed gevulde kerstboom bij.

Whisky in je kerstboom

Een kerstboom hoor je te versieren met kerstballen en voor whiskyliefhebbers zijn daarin wat bijzondere mogelijkheden te vinden. Wist je dat er drankkerstballen bestaan? Dit zijn speciale kerstballen die gemaakt zijn om daarin speciale vloeistoffen te stoppen. Nu weten we allemaal dat de kleuren zilver en goud goed bij kerst passen. En stiekem kun je in het vloeistof van whisky wel een klein beetje goud zien, niet waar?
Kortom: koop eens een drankkerstbal en stop daar whisky in! Er zijn drankkerstballen te koop met een schroefdop. Die schroef je open en dan kun je daar eenvoudig whisky instoppen, dichtdoen en aan de boom hangen. Het leukste is als je er een paar extra koopt. Zo kun je zelfs een ludieke actie voor jezelf houden. Want waarom vier je bijvoorbeeld niet een aantal dagen voorafgaand aan kerst alvast deze feestperiode? Dan open je iedere avond of om de avond een mooie kerstbal en trakteer je jezelf op een dram.

Waar zijn de drank kerstballen te koop?

Je koopt een set drankballen al voor 24,95 en dan heb je meteen een set van 9 stuks in een koker. Deze zijn doorzichtig. Zoek je iets spannender, dan kun je ze bijvoorbeeld ook met een setje stickers kopen waarmee je de kerstballen weer kunt versieren.
Foto: OurWhiskyFoundation

POPULAIR NIEUWS