Whisky Madness: van retro wandplaten tot aan unieke jerrycan voor whisky-items!

Rubrieken
zondag, 16 april 2023 om 15:00
wandplaat
Het is zondag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Whisky Madness! Deze keer hebben we een toffe wandplaat voor je uitgelicht en nog een paar (te) gekke dingen. Lees je met ons mee?

Retro wandplaten 

Wie houdt van retro is bij deze items aan het goede adres. Amazon heeft namelijk hele gave metalen wandplaten te koop van bijvoorbeeld The Macallan Distillery. De borden zijn bedoeld om aan de muur te hangen en zijn 30 bij 20 centimeter groot. Mocht je er liever één willen van Laphroaig, Talisker of Glenfarclas, dan kan dat ook. De kosten liggen tussen de twaalf en achttien euro.

Jerry Can bar

Het volgende item is knotsgek. Wist je dat er een jerrycan te koop is waarin plek is voor whisky, whisky-stenen en ook nog whiskyglazen? Ja, het bestaat echt. Geen jerrycan om benzine in te gooien, maar gewoon je favoriete whisky-benodigdheden. Uniek om cadeau te doen! Goedkoop is het alleen niet. Als je dit unieke whisky-item wilt bemachtigen, ben je 129 euro kwijt. Maar dan bezit je dus wel iets wat niet iedereen heeft. Sterker nog, dan bezit je iets waarvan veel mensen niet eens wisten dat het bestaat.

Mini-heupfles

Tot slot gaan we het hebben over een heupfles en dan niet zomaar één, maar één in uiterst klein formaat. AliExpress heeft namelijk een mini-heupfles te koop die je aan een sleutelhanger kunt doen. ‘Deze 1 oz kolf is ideaal voor reizen, sportevenementen, concerten, verjaardagsfeestjes, lunch breaks, etc. Het is geschikt voor alle alcohol, likeuren en andere vloeistoffen, past gemakkelijk in de zak, perfect voor een riem-lus of autosleutels maken het discreet en plezier.’
De omschrijving is lichtelijk vreemd, want we raden het niet aan om te gaan drinken als je achter het stuur moet. Maar grappig is het item wel en bovendien goedkoop! De mini heupfles is al te koop voor 2,92 euro!

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties