24 whiskeys voor onder de kerstboom voor nog geen 100 euro: zo doe je dat

Nieuws
woensdag, 20 december 2023 om 11:00
kerstboom
Er is een nadeel als je te laat bent begonnen met een adventskalender: je loopt achter met de vakjes openmaken. Er is ook een voordeel: je kan soms ineens wat in de aanbieding kopen, zoals nu de Vita Dulcis Advent Calendar Whisky Irish adventskalender.
De Vita Dulcis Advent Calendar Whisky Irish stelt Ierse whiskeys centraal, zoals de naam van de kalender al doet vermoeden. Met deze kalender maak je kennis met 24 Ierse whiskeys. De voorkant van de doos bevat de Iers vlag en daaronder zitten 24 vakjes verstopt. Omdat het aftellen naar kerst al is begonnen, is deze adventskalender nu in de aanbieding.

Adventskalender met Ierse whiskeys nu in de aanbieding

Normaal gesproken betaal je bij Topdrinks 129,95 euro. Die prijs is nu met drie tientjes verlaagd, naar 99,95 euro. Per flesje van twee centiliter komt dat uit op minder dan 4,20 euro.
Topdrinks geeft de volgende omschrijving van deze kalender: ‘Deze kalender bevat 24 eersteklas Ierse whisky's, zorgvuldig samengesteld voor een unieke proefervaring. Onthul elke dag een nieuwe whisky en proef de rijke smaken van de beste Ierse gedistilleerde dranken.’

24 whiskeys voor onder de kersboom?

Je zou bijvoorbeeld kunnen besluiten om de kalender cadeau te doen en onder de boom te doen. Dan verras je iemand met 24 whiskeys.
Voor het bedrag krijg je niet enkel de whiskeys om te proeven. Ook zit er er een tasting map bij waarop de locaties staan waar de whiskeys vandaan komen. Dus zo weet je precies uit welke distilleerderij de whiskey komt en waar dat in Ierland is gelegen. Verder zit er een boekje bij van 56 pagina’s met extra informatie en waarbij ruimte is om zelf proefnotitie te maken van de whiskey. Leuk toch?
Heb jij een adventskalender gekocht dit jaar?
Wij vertellen jullie elke dag wat er in de vakjes zit van de Scotch Malt Whisky Society adventskalender. Hier lees je wat daar allemaal al in heeft gezeten en zo bestel je er nog één.

POPULAIR NIEUWS