Als je deze whisky koopt, maak je kans op gratis concertkaarten

Nieuws
woensdag, 02 augustus 2023 om 17:00
concert
‘Livemuziek brengt mensen bij elkaar zoals een goeie bourbon dan kan’. Zo luidt de tekst op de website van Gall &Gall. Als je nu een bepaald whiskymerk koopt, maak je kans op tickets voor een concert van Diggy Dex.
De actie die Gall & Gall heet gaat door het leven als Jim Beam Welcome Sessions. Het idee erachter is dat muziek verbindt. Dit is een wereldwijd initiatief. Vorig jaar deed Jim Beam dit ook in Nederland met de band Rondé. Dit jaar is Diggy Dex dus aan de beurt.
Op Gall & Gall is te lezen dat dankzij muziek vreemden in vrienden kunnen veranderen en zit er in de geschiedenis van Jim Beam liefde voor communities.
Het concert van Diggy Dex vindt plaats op 20 september in de Q-Factory in Amsterdam. Diggy Dex is een Nederlandse rapper.

Welke Jim Beam flessen doen er mee aan de actie?

Om kans te maken op tickets dien je dus bij Gall & Gall een fles whisky te kopen. Dit zijn de mogelijkheden:
De Jim Beam Black Bourbon Extra Aged en Double Oak Bourbon whiskey doen dus niet mee aan de actie. En ook de grote uitvoering van de White Bourbon whiskey doet niet mee.

Brengt muziek je in hogere sferen bij whisky?

Eerder schreef onze redacteur Jan-Marc al hoe muziek je in hogere sferen kan brengen als je de godendrank drinkt. Zo schreef hij:
‘Zeg eens eerlijk: de whiskydrinkers onder ons die in gezelschap zijn, zetten vaak ook wel een muziekje op. En nee, natuurlijk hoeft dat geen Beethoven te zijn. Metal, klassiek of pop? Waar het om gaat is dat de muziek onze whisky-ervaring naar een hoger niveau tilt. En door bepaalde klanken, geniet je misschien nog wel meer van je dram. Maar ook door met elkaar hetzelfde te ervaren: hetzelfde uitje, hetzelfde festival, dezelfde whisky en dezelfde muziek.’
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS