Gall & Gall voegt nieuwe whiskylikeur toe aan haar assortiment: Jim Beam Peach

Nieuws
zondag, 18 juni 2023 om 17:00
jim beam peach
Gaan perzik en whisky hand in hand? Jazeker en dat klinkt heerlijk tijdens deze warme dagen of niet dan?! Gall & Gall heeft een nieuwe whiskylikeur aan haar assortiment toegevoegd, namelijk de Jim Beam Peach.
Jim Beam is een bekend Bourbon merk uit de Verenigde Staten. Niet iedereen zal dit kunnen waarderen, maar voor beginnende whisky drinker is Jim Beam echt niet zo’n verschrikking. Bovendien is de tijd nu toch wel begonnen om cocktails te gaan drinken! Niet elke whiskyfan zal met 25 tot 30 graden er zin in hebben om een whisky puur te drinken. Een lekkere Manhatten, Highball, Whisky sour of iets anders daarentegen…

Wat weten we over de Jim Beam Peach?

De Jim Beam Peach is dan ook uitermate geschikt hiervoor. Gall & Gall meldt het volgende over deze whiskey: ‘Jim Beam PEACH is een unieke mix van Kentucky Straight Bourbon Whiskey en friszoete perziklikeur. Dit geeft de bourbon een verrassend zachte en frisse smaak die voortborduurt op het familierecept van Jim Beam en uitstekend geschikt is voor longdrinks of cocktails.’
De prijs is minstens zo zacht als de smaak: 22,00 euro (let wel goed op, want als je online koopt heeft Topdrinks deze whiskey voordeliger. Daar is de Jim Beach namelijk 16,95 euro)

Meer weten over cocktails?

Ben je nog op zoek naar cocktail tips? Ook daar hebben we een tof artikel geschreven. Lees dus vooral onze 5 beste cocktail tips. Ook hadden we onlangs een interview met Adam Wall, de Distillery Brand Ambassador van Teeling in Ierland. Hij bedenkt continu nieuwe cocktails voor het Ierse whiskeymerk. Als je wilt weten wat hij precies te vertellen heeft over whiskycocktails, lees dan ons interview.
Vergeet ook niet mee te doen met onze prijsvragen. We hebben nog diverse leuke prijzen te winnen, waaronder whisky bonbons!
Foto: Thomas Schouten

POPULAIR NIEUWS