Bus Whisky prikkelt alvast met eerste details van nieuwe whisky release

Nieuws
woensdag, 30 augustus 2023 om 13:00
warehouse bus whisky
Er komt een nieuwe Bus Whisky aan, maar veel is er nog niet bekend. De Nederlandse distilleerderij plaagt alvast een beetje met een Facebook-post.
Afgelopen weekend verscheen er een post op het officiële Facebook-account van Bus Whisky met een video. De video is afkomstig van cineograaf Harm van Vucht, die al zes maanden lang shoots aan het draaien is voor de nieuwe release van Bus Whisky. Hieronder vind je de Facebook post van Bus Whisky.

Nieuwe Bus whisky release op komst

De tekst die erbij staat luidt als volgt: ‘Het is ook echt zo’n gaaf verhaal wat we nu gaan brengen… Ongeëvenaard.’ Wel wordt benadrukt dat er verder nog niets prijsgegeven gaat worden, behalve dat van Vucht naar Schotland wil om de laatste shots te maken. ‘Deze nieuwe Bus Whisky release verdient die grande finale.’ Er wordt afgesloten met drie hashtags: keepyouposted, singleestatewhisky en farmtobottle.
Nog niet zo lang geleden kwamen we met het bericht dat Bus Whisky kampt met tegenvallende oogst, waardoor de vraag ontstond wat er nu moest gebeuren. De whiskymaker vroeg advies aan social media volgers en opperde hierbij vier ideeën:
  • De 2023 oogst in silo’s opslaan en dan volgend jaar meer vermouten
  • Lokale rogge bijkopen en een Bus rye whisky maken
  •  Gerst uit Oekraïne bijkopen voor een speciale Bus whisky
  • De kleine batch samenvoegen met heavy peated mout voor een Bus limited edition whisky
Wij deden navraag bij een paar andere partijen hoe zij omgaan met tegenvallende oogst en schreven daarover.

Bus whisky aandelen zijn een optie

Verder kun je aandelen krijgen in Bus Whisky. ‘Als investeerder bij Bus Whisky word je mede-eigenaar van al onze whiskyvaten, met een totale boekwaarde van €1,8 miljoen (op 01-01-2023) die jaarlijks met gemiddeld 6,6% in waarde stijgt.’ Meer hierover lees je in ons nieuwsartikel Wil je aandelen in whisky? Er zijn nu aandelen van Bus Whisky te koop
Whisky van de lage landen Image
Whisky van de lage landen
EUR14.95
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS