Firebal Cinamon Whisky onthult ludieke huwelijksaccessoire

Nieuws
donderdag, 08 augustus 2024 om 16:00
wedding garter
Soms doen whiskymerken iets geks en komen met een ludiek product. Fireball Cinnamon Whisky heeft nu een heel bijzonder product uit de doeken gedaan. Het gaat om een felrode kousenband, met daarin een vakje voor een flesje whisky.
De kousenband is bedoeld gek cadeau voor whiskyliefhebbers (of hun echtgenoten). De rode band kan onder een trouwjurk gedragen worden en heeft plek voor één klein flesje whisky van 50 milliliter.
Danny Suich, global brand director bij Fireball Cinnamon Whisky, vertelt dat het merk graag buiten de regels en tradities om denkt.
'We vinden het geweldig om te zien hoe bruiden en bruidegoms hun partners verrassen met iets leuks en onverwachts dat ze zich nog jaren zullen herinneren.'

Veel meer ludieke whisky producten

Fireball verkoopt de kousenband sinds 2 augustus in haar webshop. De prijs is 12 dollar (omgerekend ongeveer 10 euro). In de webshop staan overigens nog veel meer grappige items te koop.
Zo verkoopt Fireball een speciale golfclub die niet alleen het Fireball Cinnamon Whisky logo draagt, maar ook plek biedt aan een aantal kleine flesjes van de drank. Daarnaast zijn er Fireball slippers, een kersttrui, een oplader voor de mobiele telefoon, een voetbal, verschillende shirts en zelfs kerstverlichting van het merk te vinden.
Jammer genoeg kan er in de Fireball webshop niet gekozen worden voor verzending naar ons kikkerlandje. De drankenmaker beperkt zich tot de Verenigde Staten en Canada. De Fireball drank zelf is wel in ons land te koop, bijvoorbeeld in een 1 liter fles.
Whiskyliefhebbers die toch een bijzonder whisky product, zoals een heupflesje, willen hebben, kunnen in dit artikel terecht. Daarin zetten we een aantal toffe heupflesjes op een rij.
Whiskymerken geven ook in ons land regelmatig toffe merchandise bij een fles weg. Dit kan uiteen lopen van heupflesjes tot glazen en zelfs complete kampeerpakketten. Een whisky kousenband hebben wij in ons land nog niet voorbij zien komen.
Heupfles - Platvink - Heupflacon - Zakflacon - Heupflesje - Whiskey - RVS - Shotglaasjes - Jack Rackham Image
Heupfles - Platvink - Heupflacon - Zakflacon - Heupflesje - Whiskey - RVS - Shotglaasjes - Jack Rackham
EUR19.95
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS