Het Amsterdams Whisky’s & Spirits Tasting Festival wordt in de zomer gevierd

Nieuws
vrijdag, 12 april 2024 om 8:00
r3a6237 laura csonka
Wie denkt dat er een zomerstop voor whisky plaatsvindt, heeft het mis. Schrijf alvast 2, 3 en 4 augustus maar in je agenda, want dan wordt voor het eerst Het Amsterdams Whisky’s & Spirits Tasting Festival georganiseerd.
Normaal gesproken is het qua godendrank iets rustiger dan bijvoorbeeld in de winter. Natuurlijk kun je whisky het hele jaar door drinken, maar er zullen toch mensen zijn die neigen naar een peated whisky in de winter, iets anders in de lente en wellicht een (whisky)cocktail in de zomer.

Welke regels gelden er in onze hoofdstad? Daar doen we gewoon lekker waar we zin in hebben. Begin augustus is het dus tijd voor een nieuw festival. Dit evenement vindt plaats in het West Indisch Huis, wat op loopafstand is van Amsterdam Centraal.
Het is overigens niet het eerste festival in Amsterdam. Want elk jaar vindt ook The Art of Drinks plaats dat dit jaar op 26 oktober.

Wie zijn aanwezig in Amsterdam?

Het is nog onduidelijk welke standhouders er zijn in Amsterdam, want op de pagina partners staat de pagina leeg. Wel is duidelijk dat geïnteresseerde standhouders zich nog kunnen opgeven. Een stand kost 350 euro exclusief BTW.
Tickets voor consumenten zijn inmiddels in de verkoop gegaan en worden verkocht voor 45 euro + 1 euro servicekosten.

18 jaar en leuke mensen

Uiteraard moeten mensen 18 jaar of ouder zijn om naar dit festival te mogen. Er wordt gezocht naar leuke bezoekers. Op de officiële website staat het volgende:
‘Het Amsterdam Tasting Festival heeft het recht u van de locatie te verwijderen cq de toegang te ontzeggen als u niet de aanwijzingen van de beveiliging of van de organisatie opvolgt, o.a. als u dusdanig onder invloed van alcohol, u een gevaar vormt voor u zelf of voor de andere bezoekers van het Festival . Geweld of andere strafbare feiten zorgen ook voor verwijdering van het Amsterdam Tasting Festival. Restitutie van de ticket(s) is dan niet mogelijk.’
Benieuwd wat we allemaal over festivals geschreven hebben? Bekijk dan ons overzicht.
Dank aan een van onze bezoekers door ons te tippen.
Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.