Islay distilleerderij roept fans op voor deelname in whiskyfilm

Nieuws
woensdag, 01 mei 2024 om 16:00
laphroaig distillery
De Laphroaig Distillery op het Schotse Islay heeft wat te vieren. De Friends of Laphroaig Community wordt dit jaar 30 jaar oud en dat betekent dat er uitgepakt gaat worden. Voor fans van het merk is er nu een mooie kans om in een whiskyfilm over Laphroaig mee te spelen.
Dat maakt de distilleerderij in een castingoproep aan fans bekend. De stokerij gaat een ‘Friends of Laphroaig 30th Anniversary Film’ opnemen te ere van Islay, de distilleerderij, de whisky én de liefhebbers van Laphroaig.
Het onderwerp van de film is de Friends of Laphroaig community die in 1994 opgericht werd. In de afgelopen jaren heeft de club van de distilleerderij zich flink uitgebreid. Er zijn inmiddels duizenden leden die over de hele wereld verspreid zijn.

Wat moet je doen om deel uit te maken van de Laphroaig whiskyfilm?

Meedoen aan de film kan niet zomaar. Whiskyliefhebbers die een rol in de Laphroaig opname willen krijgen moeten op de website van de distilleerderij een formulier invullen en deze samen met een video van 60 seconden insturen. In de video is het de bedoeling dat er verhalen en herinneringen aan Laphroaig gedeeld worden.
Een team bij de distilleerderij zal de inzendingen bekijken en evalueren. Op basis daarvan wordt een selectie van kandidaten gemaakt voor een gesprek. Uiteindelijk wordt in juni de cast voor de Laphroaig film bekendgemaakt.
Deelnemers moeten minimaal 25 jaar oud zijn en minstens 12 maanden lid zijn van de Friends of Laphroaig community. De stokerij heeft hiervoor gekozen omdat er gezocht wordt naar authentieke verhalen over de Friends of Laphroaig. Het inschrijven kan tot en met 12 mei via de website van de distilleerderij.
Op deze pagina zijn ook de volledige voorwaarden van deelname bekendgemaakt. Daarnaast geeft Laphroaig deelnemers een aantal tips over de film die ingestuurd moet worden.

POPULAIR NIEUWS