Kaartverkoop van Hielander Whisky Festival in Alkmaar begint snel

Nieuws
zaterdag, 07 oktober 2023 om 17:00
hielander whiskyfestival
Wullie Macmorland, de organisator van het populaire Hielander Whisky Festival heeft via Facebook laten weten dat de kaartverkoop voor zijn festival in Alkmaar spoedig gaat beginnen.
Het Hielander Festival vindt in 2024 plaats op 9 en 10 februari. Het is een festival dat altijd stijf is uitverkocht en daarom is het goed om er op tijd bij te zijn. De ticketverkoop gaat op woensdag 1 november van start via de officiële website.

Enthousiaste reacties op Facebook

Macmorland schrijft op zijn Facebookpagina dat er early bird tickets verkrijgbaar zullen zijn. Dus als je nu al weet dat je 9 of 10 februari in Alkmaar wilt zijn, doe je er dus verstandig aan meteen op 1 november kaarten te scoren. Want dat is beter voor de portemonnee.
Een paar mensen hebben hun enthousiasme op Facebook al geuit. Zo reageert iemand met ‘Jippie’ en zegt een ander ‘Here we go!!’
Er is nog niets bekend gemaakt over het festival zelf en wat voor activiteiten, zoals master classes, er geboekt kunnen worden. Maar dit zal ongetwijfeld in de komende wekend bekend worden gemaakt.

The Hielander in Alkmaar: eten en veel whisky's

Macmorland is niet alleen de organisator van één van de grootste whiskyfestivals van Nederland, maar hij is ook de eigenaar van The Hielander in Alkmaar. Een Schots restaurant waar whiskyliefhebbers aan hun trekken komen met lekker eten en een heel assortiment aan whisky’s te koop is. Tevens wordt de locatie regelmatig gebruikt voor allerlei evenementen. Zo vond eerder dit jaar het Balblair diner plaats in dit restaurant waar een van onze Monkeys aanwezig was om verslag te doen.
Eerder dit jaar hadden we een exclusief interview met Macmorland.
Meer weten over wat voor evenementen er allemaal plaatsvinden binnenkort? Check dan onze kalender. Wie weet zit er wat leuks voor jou tussen in de buurt!

POPULAIR NIEUWS