Win tickets voor festival Whisky aan het strand in 2024

Rubrieken
woensdag, 27 september 2023 om 18:00
aberfeldy 21
Heb jij zin om in de maand januari meteen iets leuks te doen? Dan is 26 januari een goede datum om in je agenda te zetten, want dan vindt het festival Whisky aan het strand plaats in Goeree-Overflakkee & omstreken. Het leuke is dat je bij ons twee tickets kunt winnen!
Veel whiskyfestivals vinden binnen plaats, maar Whisky aan het strand dus niet. Het zal in januari natuurlijk geen 25 graden zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Het is heerlijk om even in de buitenlucht te zijn en uit te waaien in een mooie omgeving. Bovendien is het hartstikke gaaf om het nieuwe jaar meteen in te gaan met een festival, niet waar?

Hoe maak je kans op tickets voor Whisky aan het strand in 2024?

In samenwerking met de organisatie mogen wij twee tickets weggeven ter waar van 59 euro. Om kans te maken op die felbegeerde tickets dien je twee dingen te doen:
  • Laat in een reactie hieronder weten waarom jij graag die twee tickets zou willen winnen
  • En laat nog ergens anders op de website een leuke reactie achter
Jullie maken een maand lang kans om te winnen. Op 28 oktober maken we de winnaar bekend.

Wat valt er te beleven op een whiskyfestival?

Ben je nog nooit naar een whiskyfestival geweest? Lees dan vooral onze sfeerverslagen door om een impressie te krijgen. Zo troffen we een man aan in Leiden die bijna alle edities had meegemaakt. Een hele trouwe bezoeker dus.
Festivals zijn plekken waar je makkelijk in contact komt met andere mensen die een passie hebben voor de godendrank. Alleen heen gaan is dan ook prima een optie.
Check onze kalender voor meer festivals en andere leuke evenementen die eraan komen. Handig om standaard bij je te hebben is in ieder geval een whisky keycord.
Lanyard Whiskycord, Whisky Keycord 3 stuks Image
Lanyard Whiskycord, Whisky Keycord 3 stuks
EUR14.95
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties