Stunt: whisky-smaakjes voor minder dan 5 euro te koop bij deze winkel

Nieuws
maandag, 19 februari 2024 om 11:00
jack daniels guitar
Kun je voor 5 euro whisky kopen? Meestal niet. Al is het een ander verhaal als het gaat om samples of iets wat in de buurt komt van whisky. Bij Gall is er nu ‘flavoured whisky’ in de aanbieding voor 4,99 euro.
Voor het symbolische bedrag van onder de vijf euro verkoopt Gall&Gall nu een Jack Daniel’s pakketje met daarin de volgende 3 smaken:
  • Jack Daniel’s Honey
  • Jack Daniel’s Tennessee Apple
  • Jack Daniel’s Fire
Dat zijn drie whiskylikeuren met daarin het karakter van Jack Daniel’s Tennesee whiskey. Het gaat om 5 centiliter flesjes, dus echt om te proeven. Alle drie kennen ze een alcoholpercentage van 35 procent.

Wat is Jack Daniel’s Honey?

In deze whiskylikeur zit Jack Daniel’s Tennesee whiskey verwerkt samen met drie soorten Amerikaanse honing. Dit zorgt voor een enorm zoete smaak (die niet in de buurt komt van pure whiskey). Deze flessen zijn ook te koop in de maten 35CL, 70CL en 100 CL.

Wat is Jack Daniel’s Tennessee Apple?

Dit is een appellikeur met de Amerikaanse whiskey. Er zijn groene appels aan de bourbon toegevoegd en dat zorgt voor een fruitige en zoete smaak. Deze fles is te koop in 70 CL en ook in een geschenkverpakkingsvariant.

Wat is Jack Daniel’s Fire?

Dit is een pittige kaneellikeur. Een drankje dat niet voor iedereen is weggelegd, maar vooral voor mensen die willen experimenteren en een scherp drankje zoeken. Als je houdt van kaneel, is dit er een om te proberen. Deze fles is ook te koop in 70 CL.
Dus mocht je niet direct 1,2,3 into whisky zijn maar wel willen experimenteren, dan kan het flavoured pakket wellicht iets voor jou zijn. Let wel: whisky is alleen voor mensen boven de 18 en niet bedoeld om te zuipen.
Wist je dat Whiskyjongens een eigen whiskylikeur op de markt hebben gebracht vorig jaar? Lees hier dat nieuws.

POPULAIR NIEUWS