Whisky The Manual boek krijgt een nieuwe versie

Nieuws
maandag, 19 februari 2024 om 13:00
whisky glasboek
Komt het boek Whisky The Manual je bekend voor? Dat kan! Want tien jaar geleden was er al eens een versie, maar er komt nu een nieuwe editie aan. Het whiskyboek van Dave Broom kan alvast vooruit besteld worden.
Bol.com heeft het boek toegevoegd aan de database met een verschijningdatum van 7 mei 2024. De volgende omschrijving staat erbij: ‘Deze zeer toegankelijke en vertrouwde gids staat vol praktische en fascinerende informatie over hoe u van whisky kunt genieten.’
Meer staat er niet. Maar wie rondzoekt op internet ziet dat er dus in 2014 een versie van dit boek uitkwam. In dat boek behandelt Broom allerlei whiskystijlen en worden allerlei mythes de deur uit gebonjourd. Het is een fabeltje dat je per se whisky puur moet drinken en dat zal hij je bijvoorbeeld vertellen in dit boek.

Wat kost de nieuwe versie van Whisky The Manual?

Volgens hem kan whisky gedronken worden met behulp van water en mixers, van frisdrank tot aan groene thee en in cocktails. Verder geeft de auteur allerlei smaaknotities van allerlei merken. Kortom een handig boekje om te hebben voor elke whisky fan. Bij bol.com is het boek alvast te reserveren:
  • E-book voor 9,49 euro
Net zoals dat er geregeld een mooie nieuwe dram uitkomt, komen er ook regelmatig nieuwe whiskyboeken uit. Zo schreven we onlangs nog het artikel ‘Drie nieuwe whiskyboeken op komst

Wat lees jij allemaal over de godendrank?

Welke whiskyboeken heb jij allemaal in huis liggen en welke kun je absoluut aanraden? Laat het vooral weten in de comments.
Je kan soms ook een whiskyboek hier op Whisky Monkeys winnen. Houd vooral onze prijsvraag-pagina in de gaten voor leuke dingen om te winnen. Momenteel maak je bijvoorbeeld nog kans op een whiskytrui van Hogshead Imports.