Whisky Madness: van whiskykraan tot whiskymotor

Nieuws
zondag, 16 juli 2023 om 15:00
harley
Heb je altijd al een soort bar in huis willen hebben? Of ben je nog op zoek naar een originele plek om je whisky te bewaren? Lees dan snel verder, want in deze Whisky Madness vertellen we je over de (te) gekste whisky producten.

Whiskykraan (ofwel een whiskydispenser)

Voor een whiskyliefhebber is het opentrekken van een fles whisky een van de mooiste dingen die er zijn. Maar hoe mooi zou het zijn als er gewoon whisky uit de kraan stroomt? Dat kan, met deze whisky dispenser. Deze drankdispenser geeft je namelijk de optie om een fles whisky er op de kop in te zetten. Vervolgens kun je via het kraantje aan de voorkant heel makkelijk een dram in je glas laten lopen.
De dispenser is van hout gemaakt en geschikt voor alle flessen met een hals van 3,5 cm. Denk aan flessen van merken zoals Chivas Regal, Jack Daniel's en Johnnie Walker, maar een fles Ardbeg kan hier ook prima op de kop in. Let wel op dat je de fles dan als het ware wel steeds open hebt staan, dus zet er geen fles in waarvan je van plan bent deze snel leeg te drinken.

Whiskymotor kast

Als je whisky op een stijlvolle manier op wil bergen, dan kun je ervoor kiezen om een mooie kast te kopen. Een prima optie, maar wat denk je van een Harley Davidson als whiskykast? Deze Harley Davidson drankkast is gemaakt van mangohout en metaal. Het geheel is zwart geverfd, met als uitzondering enkele kleine elementen, de drievoudige uitlaat en de ‘motor’.
De motor van de Harley is namelijk vervangen door een koperkleurige emmer, waar je een paar flessen whisky in kwijt kunt. Ook in de drievoudige uitlaat kun je een aantal flessen kwijt. Boven het zadel heeft de whiskymotor een schap waar je makkelijk wat accessoires op kwijt kunt. Onder het schap is ruimte voor je glazen gemaakt.

Whiskyvat dierenvoerbak

Als derde optie deze week hebben we iets moois gevonden voor whiskyliefhebbers met dieren. Er is namelijk een heuse whiskyvoerbak te koop in de vorm van een whiskyvat. Eigenlijk is dat de helft van de bovenkant van een whiskyvat, met daarin twee gaten voor de voerbak van je trouwe viervoeter. Ideaal!
En dat is nog niet alles. De verkoper van deze voerbak doet nog veel meer met whiskyvaten. Denk aan een whiskyhonden (of speelgoed) mand of een whiskyvat tafel. Er is van alles mogelijk.
Ben je zelf ook nog wat tegengekomen wat whiskyliefhebbers absoluut in huis moeten halen? Laat het dan weten in de reacties hieronder.

POPULAIR NIEUWS