Win een kaart met daarop alle Nederlandse distilleerderijen

Nieuws
maandag, 16 januari 2023 om 17:00
whiskyfles
Het regende al een week lang prijzen op Whisky Monkeys, vanwege de lancering van deze website. Ondanks dat die prijsvragen nog de rest van de maand doorlopen, hebben we een nieuwe win-actie voor je. Lees gauw verder!
In samenwerking met Stichting de Dutch Whiskyteers geven we twee posters weg met daarop alle Nederlandse distilleerderijen. Deze kaart is gemaakt door Peter zelf en ziet er onwijs tof uit. Zo ziet de poster eruit:

Nederlandse whisky’s in opkomst

Hoewel sommige distilleerderijen in Nederland al hard aan de weg timmeren, denk aan Millstone en Kalckwijk, zijn er ook een hoop nieuwe distilleerderijen waar een mooie new make spirit ligt te rijpen op vaten. Eén van deze distilleerderijen is bijvoorbeeld Wieke Distillers uit Veendam, maar ook Dollard Whisky opende onlangs in Groningen laatst de deuren.
In een exclusief interview met Whisky Monkeys liet Peter eerder al weten dat hij de ontwikkelingen van Nederlandse whisky mooi vindt. Niet voor niets wil zijn stichting het liefst zo veel mogelijk Nederlandse distilleerderijen promoten op whiskyfestivals. Dit seizoen staat de Stichting Dutch Whiskyteers dan ook weer op een hoop festivals en daar heeft het duo erg veel zin in.
Onlangs hadden we een gesprek met Henri Goossen, ook wel bekend als de whiskyteacher. Ook hij ziet dat er veel Nederlandse whisky's in opkomst zijn. Een paar mooie daarvan uit Twente zijn vertegenwoordigt op zijn festival, liet hij eerder in een interview met ons weten. Overigens kun je ook nog steeds kaarten voor dit evenement winnen

Hoe maak je kans om te winnen?

We gaan twee keer deze prijs weggeven Wat moet je hiervoor doen? Een paar dingen:
·        ·Geef twee leuke comments op twee verschillende artikelen hier op Whisky Monkeys (en laat hier even weten dat je meedoet voor de kaart graag :))
·        We zouden het leuk vinden als je ons volgt op één van onze socialemediakanalen: FacebookTwitter en Instagram.

Wanneer wordt de uitslag bekendgemaakt?

De uitslag wordt over twee weken bekendgemaakt hier op Whisky Monkeys.
Wist je dat Topdrinks hele mooie whisky's te koop heeft?