Winnaar bekend! - Prijsvraag: win een Nederlandse whisky documentaire

Nieuws
dinsdag, 24 januari 2023 om 7:30
prijsvraag
Heb je zin om wat nostalgische beelden te zien? Wil je weten hoe het whiskyklimaat in Nederland broeit? Of wil je simpelweg wat meer te weten komen over single malts? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Want in samenwerking met Gwen Jansen mogen wij één keer haar documentaire Nederland whiskyland weggeven.

Update

Vorige week maakten jullie kans om de DVD van Gwen Jansen te winnen. We hebben een winnaar: hernieuw. Van harte gefeliciteerd! Als je ons je adres wilt mailen naar prijsvraag@whiskymonkeys.com, dan zorgen wij dat de DVD bij je terechtkomt. Veel plezier alvast met kijken! Ook een toffe prijs winnen? Check vooral ons overzicht

Whiskyfilm uit Nederland

Het is geen nieuwe documentaire, de film dateert alweer uit 2014, maar dat mag de pret niet drukken. De kans is aanwezig dat je de documentaire al gezien hebt, maar als dit niet zo is, is het zeker tof om eens een whiskyproductie uit Nederland te zien.
In aanloop naar de documentaire heeft Jansen, een onafhankelijke filmmaakster, zich drie jaar lang ondergedompeld in de Nederlands whiskycultuur. Ze spreekt met allerlei enthousiaste whiskyfans: van mensen die meer whisky’s dan meubels in huis lijken te hebben tot aan mensen die er flink geld aan verdienen. Ook zien we Henri Goossen veelvuldig in beeld komen en hoe hij mensen enthousiasmeert als whiskyteacher.
Wij hebben ook een recensie geschreven over de documentaire. Die kun je hier lezen.

Hoe maak je kans om te winnen?

We gaan de documentaire Nederland whiskyland + The Netherlands, country of whisky dus één keer weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Een paar dingen:
·        Laat in de reacties hieronder weten waarom jij graag deze toffe documentaire wil winnen
·        ·Geen tenminste één leuke comment op nog een ander artikel hier op Whisky Monkeys
·        We zouden het leuk vinden als je ons volgt op één van onze socialemediakanalen: FacebookTwitter en Instagram.

Wanneer wordt de uitslag bekendgemaakt?

De winactie zal één week gelden. Dus volgende week maken we de winnaar bekend hier op Whisky Monkeys.  
Benieuwd naar de rest van de prijsvragen? Bekijk dan rustig ons prijsvragenoverzicht.  We vieren graag de lancering van onze website samen met jullie whiskyliefhebbers!

POPULAIR NIEUWS