Win te gekke prijzen en maak de hele maand nog kans!

Nieuws
dinsdag, 24 januari 2023 om 14:30
klavertje vier
Hoera! Whisky Monkeys is een feit. Vandaag bestaan we precies één week. En in die week hebben we al bijna duizend bezoekers bereikt. Dank jullie wel! Om te vieren dat we live zijn hebben we in samenwerking met diverse partijen hele gave prijzen voor jullie geregeld en daar maak je de hele week nog kans op.
We zetten alle prijsvragen nog even op een rij, van een scheurkalender, tot aan festivaltickets. En je kan zelfs een rondleiding winnen bij een Nederlandse distilleerderij. Jawel, want er is een hoop Nederlandse whisky in de maak. En dat is iets waar we stiekem best wel trots op mogen zijn.

Wat kun je allemaal winnen?

  • ·Win een unieke prijs (surprise) 
  • Win een whiskyscheurkalender van Friso Gosliga
    Deze prijsvraag is gekoppeld aan ons interview met Friso Gosliga
  • Win twee whiskyboeken vol met toffe verhalen
  • Win festivaltickets voor het whiskyfestival in Driebergen
    Deze prijsvraag is gekoppeld aan ons interview met Rogier de Mol

Wanneer wordt de uitslag bekendgemaakt?

Check gerust het overzicht met onze prijsvragen en doe mee! Je kan aan alle prijsvragen de rest van de maand nog meedoen. Begin februari zullen we de uitslag bekendmaken. En daarna? Wellicht volgt er nog eens een prijsvraag, dat hangt af van de partijen die met ons willen samenwerken. (stuur ons gerust een mailtje!)

Volg ons op social media

Het is niet dat je hiermee je kansen vergroot, maar we zouden het kunnen waarderen als jullie ons volgen op social media zodat je geen leuke artikelen mist. We zijn actief op InstagramTwitter en Facebook.  Ook kunnen we het waarderen als je één van onze posts deelt met één van je volgers. Hoe meer mensen over whisky gaan praten, hoe beter, nietwaar? Want dat is onze missie: zoveel mogelijk enthousiast krijgen voor dit drankje en alle verhalen daar omheen.

Zelf een whisky monkey worden?

Mocht je input hebben, laat het ons vooral weten. En wat als jij zelf een review wil schrijven? Of heb jij veel passie over een whiskyonderwerp en zou je dat graag bespreken met een bredere doelgroep? Lijkt het je leuk om één van onze wekelijkse rubriek op te pakken? Waarom word je dan geen whisky monkey?
Wij zoeken namelijk liefhebbers die willen schrijven over whisky! Check onze vacature.

POPULAIR NIEUWS