Winnaar bekend van gratis gegraveerd whiskyglas

Nieuws
maandag, 01 mei 2023 om 13:00
whisky
Hoe tof is het om uit je eigen whiskyglas te drinken waarop jouw naam staat? Afgelopen periode maakte je kans om een whiskyglas te winnen met daarin je naam gegraveerd. Vandaag maken we de winnaar bekend.
Om kans te maken op een whiskyglas met daarop je eigen naam moest je naast een leuke reactie op Whisky Monkeys antwoord geven op twee vragen.

Deze vragen moesten beantwoord worden

  • ·Wat betekent de naam van Wolfburn Langskip?
  • Waarin kreeg de botanische whisky van Willem's Whisky een finish ?
Laten we beginnen met het even van de juiste antwoorden:
  • ·De naam komt van een Vikingschip
  • Willem’s Whisky kende een finish in vermout (in het Engels vermouth)
Willem's Whisky is een nieuwe whisky die recent uitkwam en hoort bij de botanical whisky's. Lees gerust ook even onze Willem's Whisky review.

Wie heeft er gewonnen?

Bedankt allemaal voor het meedoen. Maar er kan er maar één de winnaar zijn.
Jij bent degene die gewonnen heeft: Lelystadse. Stuur ons vooral even een mailtje naar [email protected] met je adresgegevens en vertel er meteen even bij welke naam er op het glas moet komen. Is het voor jezelf of een cadeautje voor iemand anders? Wat jij wilt!

Meer toffe prijsvragen

Niet gewonnen? Niet getreurd. Momenteel loopt er nog een andere gave actie, namelijk het winnen van Barrel Tea. Als je geen alochol drinkt, maar wel iets hebt met whisky, is dit een mooi alternatief. Bovendien is Barrel Tea recent nog in de prijzen gevallen. Check dus vooral onze prijsvraag even en doe mee!
Daarnaast komen er nog een paar andere gave prijsvragen aan, zoals tickets voor het Whisky Festival in Utrecht (WTF). Oftewel, stay tuned.

Volg Whisky Monkeys op social media

Natuurlijk geven we graag prijzen weg als je op onze artikelen reageert. Daarbij zouden we het leuk vinden als je ons volgt op social media. Wij zijn actief op Facebook, Twitter en Instagram. Op deze kanalen posten we ook regelmatig whiskynieuws en verhalen die we graag met je delen!

POPULAIR NIEUWS