Winnaar bekend van rondleiding bij Nederlandse distilleerderij

Nieuws
maandag, 01 mei 2023 om 12:00
willems whisky
Hoe leuk is het om meer te leren over je favoriete drankje whisky? Soms weet je misschien niet eens wat je precies in je glas hebt zitten. En dan is het leuk om eens een kijkje te nemen bij een Nederlandse distilleerderij. Afgelopen maand hadden we dan ook een leuke en unieke prijsvraag.
In samenwerking met Paul Selier, de bedenker van Willem’s Whisky, gaven we een te gekke rondleiding weg bij De Tweekoppige Phoenix in Zaandam. Dat was een rondleiding voor twee personen. Om hier kans op te maken, moest je een leuke reactie achterlaten op Whisky Monkeys en nog twee kleine opdrachten uitvoeren

Dit waren de twee opdrachen

Laten we beginnen met het juiste antwoord geven
  • ·Willem Jansz en Willem Barentsz

De winnaar

Wie heeft er gewonnen? Degene die de rondleiding heeft gewonnen is: TheChief
Gefeliciteerd! Wij zullen je in contact brengen met Selier en hij zal laten weten wanneer de rondleiding plaatsvindt.

Meer toffe prijsvragen

Niet gewonnen? Niet getreurd. Momenteel loopt er nog een andere gave actie, namelijk het winnen van Barrel Tea. Als je geen alcohol drinkt, maar wel iets hebt met whisky, is dit een mooi alternatief. Bovendien is Barrel Tea recent nog in de prijzen gevallen. Check dus vooral onze prijsvraag even en doe mee!
Daarnaast komen er nog een paar andere gave prijsvragen aan, zoals tickets voor het Whisky Festival in Utrecht (WTF). Oftewel, stay tuned.

Volg Whisky Monkeys op social media

Natuurlijk geven we graag prijzen weg als je op onze artikelen reageert. Daarbij zouden we het leuk vinden als je ons volgt op social media. Wij zijn actief op Facebook, Twitter en Instagram. Op deze kanalen posten we ook regelmatig whiskynieuws en verhalen die we graag met je delen!