Als spierbonk Henry Cavill thee mag pakken, kiest hij Schotse whisky

Nieuws
zondag, 11 augustus 2024 om 12:00
henry cavill in the ministry of ungentlemanly warfare
Eén van de best bekeken films op Prime Video is momenteel de nieuwste film van Guy Ritchie: The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Al vrij snel zien we Henry Cavill in de rol van Gus March-Philips én aan de Scotch.
Er is net een heftige openingsscene geweest, zoals alleen regisseur Guy Ritchie ten tonele kan voeren, als March-Philips wordt opgepiept. De Britse militair wordt opgeroepen voor een nieuwe opdracht ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, wat ergens achter gesloten deuren gebeurt in een donker kamertje.

Geen thee, maar whisky

Tegen hem wordt gezegd dat hij zich vooral een kopje thee moet inschenken. Daarna ziet de kijker hem lopen naar een plekje verder in de kamer, waar het nog donkerder lijkt. Daar staat een klein tafeltje met whisky.
Hij schenkt zichzelf een glas ‘thee’ in. Dit zit er mogelijk nog echt in ook, immers gebeurde dat ook bij de vele whisky’s in de tv-serie Peaky Blinders.
Daar blijft het niet bij, want kennelijk is er (onbedoeld) interesse in een pairing. March-Philips besluit er meteen maar een dikke sigaar bij op te steken. Met een whisky in de hand en een sigaar in de mond, kan de vergadering beginnen.
Zo starten we allemaal de maandagochtend op kantoor, nietwaar? Ahum.

Welke whisky zit er in de film?

Nu vraag je je wellicht alleen nog af welke whisky er ingeschonken wordt. Dat is een Johnnie Walker Black Label. Even dachten we met een ronde fles te maken te hebben, maar mogelijk is dat gezichtsbedrog. Oordeel zelf en laat vooral weten wat jij denkt.
Ook later komt in meerdere scenes in de film nog godendrank voor, al is het daar niet zo bijzonder, omdat het 'gewoon' een drankje is tijdens een sociaal gesprek. Niet meer, niet minder.
Heb jij weleens whisky in een film of serie gespot? Deel het gerust in de reacties hieronder en maak kans op leuke prijzen.
Discovery Collection (4K Ultra HD Blu-ray) Image
Discovery Collection (4K Ultra HD Blu-ray)
EUR26.9
Op voorraad
Koop op bol.
Foto: persmap, eigenaar: Miah Kaplan.

POPULAIR NIEUWS